IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIVENI DETALJI: Zašto je Edin Džeko zatvorio restoran nakon samo tri mjeseca rada u DUBROVNIKU… (foto, video)

Najavili su kako će vrata gostima biti otvorena do 15. januara i raditi i tokom zime, ipak do toga neće doći…

DUBROVNIK: Regija, Zanimljivosti,vijesti, subota, 27.11.2021… 10: 32… OTKRIVENI DETALJI: Zašto je Edin Džeko zatvorio restoran nakon samo tri mjeseca rada u DUBROVNIKU… (foto, video)

ZATVOREN RESTORAN EDINA DŽEKE U DUBROVNIKU…

Nakon samo tri mjeseca rada restoran Edina Džeke ‘Ezza’ u Dubrovniku zatvoren je, javlja Dubrovački vjesnik. Kako su naveli na službenoj Instagram stranici restorana, vrata za goste ponovo će otvoriti sljedeće godine.

“Dragi gosti. Naš restoran će ponovo biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu”, poručili su iz restorana.

Džeko je Ezzu otvorio s partnerom i prijateljem Arminom Hadžićem, chefom i ugostiteljem koji je prije nekoliko godina proširio svoj sarajevski biznis i ispod loze na Pločama otvorio street wok bar Snogu. Ezza je otvoren na mjestu gdje je nekad poslovao japanski restoran Takenoko.

Čitaj još:   NAREDNE Nedelje stiže GRIP I EPIDEMIJA, najgore će biti poslije 20. januara...

Premda su iz restorana najavljivali kako će vrata gostima otvoriti 15. januara i raditi i tokom zime, ipak do toga neće doći.

Ezza odiše pravim luksuzom, a cijene hrane i pića su za one sa nešto dubljim džepom, a apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more