IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: NACIONALIZAM ponovo DIVLJA, važno da imamo jak front otpora kakav je DPS (video)

Nacionalizam ponovo divlja u našem susjedstvu, pa je zato važno da imamo jak front otpora, te da taj front otpora čini moćna partija kakva je Demokratska partija socijalista DPS, poručio je lider ove partije Milo Đukanović.

Juče je održana završna konvencija ove partije u Petnjici, sa koje je poručeno da je posljednjih 15 mjeseci bilo vrijeme propadanja države, te da se ne smije dozvoliti da se dalje gubi vrijeme već je potrebno učiniti sve kako bi se Crna Gora vratila na pravi kolosjek.

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović je istakao da nikada u novijoj istoriji Crne Gore nije bilo manje poštovanja Ustava, da nikada nije bilo takvog nepoštovanja zakona i manje transparentnosti u radu državnih institucija.

“Na planu zdravstvene zaštite dobili smo katastrofalne rezultate. Imamo rekordnu nezaposlenost, a samo u periodu od januara do avgusta ove godine izgubljeno 30 hiljada radnih mjesta u odnosu na isti period prethodne godine. Ova Vlada je uspjela da ugrozi građanski i sekularni karakter Crne Gore, multietničku demokratiju i evropski put naše države, čemu najbolje svjedoči izvještaj Evropske komisije“, rekao je Đukanović.

Čitaj još:   MILO Đukanović poručio iz Nikšića: Crna Gora jedina članica UN koja nema svoju Vladu... (foto i video)

Predsjednik DPS-a je poručio da imamo iskustvo sa neznavenom i nedobronamjernom vlašću, koja nije posvećena crnogorskim državnim interesima.

“Vlast je pokazala da je tokom prethodnih godinu dana služila interesima samo jedne vjerske zajednice i interesima dviju drugih država, a ne interesu države na čijem se čelu nalazi“,  saopštio je Đukanović.

On je zaključio konstatacijom da nacionalizam ponovo divlja u našem susjedstvu, da je zato važno da imamo jak front otpora, te da taj front otpora čini moćna partija kakva je DPS…

izvor: cdm.me

MILO Đukanović: Vlada CG stvara politikanske iluzije… (foto, video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da nam je potrebna Read more

MILO Đukanović: Bez odlaganja donijeti mjere za sprječavanje rasta oboljelih… (foto)

Epidemiološka situacija u Crnoj Gori je alarmanta, danas je najveći Read more

ZORAN Milanović se testirao na koronu, pošto je otkriveno da je MILO Đukanović pozitivan…

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović testirao se na koronavirus, javljaju tamošnji Read more