IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SJENICA: Vučić se obraća građanima… (foto i video)

Slijedi sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica…

SJENICA: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 26.12.2021… 12: 52…  SJENICA: Vučić se obraća građanima… (foto i video)

Aleksandar Vučić boravi danas i sutra u dijelu Sandžaka…

Za danas je planiran obilazak obnovljene škole “Živko LJujić”, sastanak u Opštini Sjenica, kao i potpisivanje sporazuma sa predstavnicima kompanije CRBC, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

Slijedi sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i privrednicima iz Sjenice, Tutina i Novog Pazara.

Za sutra je najavljen obilazak fabrike namještaja “Ekstra san”, obilazak i najava rekosnstrukcije osnovne škole “Desanka Maksimović” u Novom Pazaru, kao i posjeta Kliničko bolničkom centru u tom gradu.

Vučić je obišao obnovljenu školu “Živko LJujić”, obaviće sastanak u Opštini Sjenica, kao i potpisivanje sporazuma sa predstavnicima kompanije CRBC.

Vi ste jedini predsjednik koji je došao u ovo mjesto u istoriji! rekao je danas Vučiću jedan od mještana Seništa.

Čitaj još:   U SJENICI SITUACIJA ALARMANTNA...

– Imajte u vidu da organizujete školu za troje ili četvero djece. Šta će biti kada u selu za nekoliko godina bude jedno djete? To mora da se reši– naveo je Vučić.

Slijedi sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica, predstavnicima jedinica lokalne samouprave i privrednicima iz Sjenice, Tutina i Novog Pazara.

Vučić je potom u razgovoru sa predsjednikom opštine razgovarao o putevima, kao i radovima na pojedinim dionicama.

izvor Objetiv.rs

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U PAZARU, TUTINU I SJENICI! Zaplenjeni narkotici i oružje…

NOVI PAZAR- TUTIN- SJENICA– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Read more