IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REGION U ŠOKU: Momka iz SPLITA nema 3 dana, oglasio se klub iz kojeg je nestao…

TREĆI je dan otkako je u Beogradu nestao 27-godišnji Matej Periš, Splićanin kojem se svaki trag gubi 31. prosinca oko 2:30, nakon što je posljednji put viđen u noćnom klubu Gotik.

Od trenutka kada su prijatelji primijetili da Mateja nema, krenula je intenzivna potraga za nestalim mladićem. Međutim, do danas je vrlo malo toga poznato, a na ključna pitanja još uvijek nema odgovora. Zasad je poznato da je mladić napustio klub usred noći te da su ga kamere snimile kako ide prema rijeci.

Policija od jučer detaljno pretražuje rijeku i područje oko nje. Kasno sinoć u potragu je krenula i Mreža za opasnost Srbije koja je baterijskim lampama pretraživala područje Ušća. Potraga je trajala cijelu noć, a nastavlja se i jutros. U Beogradu je i Matejev otac.

U POTRAZI POMAŽU I GRAĐANI

Policija i dalje pretražuje rijeku, a kako javlja Telegraf, u potragu su se uključili i neki građani.

KLUB: NADAMO SE POZITIVNOM ISHODU

Čitaj još:   SRBI Opljačkali zlataru u Mađarskoj: Uradili na “foru” sa čašom vode, ukrali zlato 87.000 eura... (foto i video)

Ispred noćnog kluba Gotik u Beton hali, pored kojeg je Matej zadnji put viđen, nalaze se građani i radnici koji su se uključili kako bi pomogli u potrazi. Na terenu se nalazi riječna policija, koja češlja Savu, a kako doznaje Telegraf, proveravaju se i pontoni.

U klubu za Telegraf navode da će na sve insinuacije o ovom slučaju odgovoriti njihov odvjetnik, kao i da se nadaju pozitivnom ishodu, odnosno da će Matej Periš biti

SRPSKI VATERPOLISTI NUDE POMOĆ MATEJEVOM OCU

Matejev otac Nenad Periš, inače vaterpolski sudac, prima ponude za pomoć i od više srpskih vaterpolista.

Na Twitteru se o slučaju oglasio i bivši vaterpolist Danilo Ikodinović.

“Ne poznajem nestalog momka iz Splita, oca mu znam kao vaterpolskog suca. Baš me je potresao ovaj odvratan događaj. Bože dragi, samo da je živ i zdrav!” napisao je.

izvor: index.hr

Čitaj još:   ŠOK I HAOS: Nenad Stešević mladić porijeklom iz Crne Gore uboden u prsa, na svirep način ubijen sa prijateljem u Danskoj... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more