IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTO ĆUTE VULIN I VUČIĆ- Juče u Skupštini, danas u PRIBOJU…

Devedesete su opet na sceni, radikalski rječnik je svuda oko nas. Bljuvotine, napadi, psovke, lešinarenje, linč, satanizacija, valjanje kroz blato… Juče u Skupštini, danas u Priboju, sutra u svakom drugom gradu u Srbiji.

Sram bilo svakog policajca u ponosnom i poštenom gradu na Limu, koji je veličao zločine u Srebrenici! Stidite se, pripadnici javnog reda i mira. Veličate, a ne bismo smeli ni S od Srebrenice da pomenemo. Zločini su strašni, činili su ih svi, ali zašto mi moramo da otvaramo bolnu temu?

Aleksandre Vučiću i Aleksandre Vuline, gde ste da kaznite neljude koji se slade tuđom nesrećom? Gde ste da sankcionišete nedisciplinu, javašluk i radikalski rečnik u vašim redovima? Zar je tako puno reći tako malo: Izvinite, Bošnjaci, ovi pripadnici MUP-a biće suspendovani.

Priboj je mešovita sredina, u njemu žive muslimani i Srbi, u policiji rade i muslimani i Srbi, Bošnjaci su u tom gradu lojalni građani Srbije, poštuju komšiju, grb, zastavu i himnu, a grupa momaka koja nije ni bila rođena za vreme nesrećnih ratova, poručila im je pesmu kojom bi se svaki normalan građanin naše zemlje stideo.

Čitaj još:   UHAPŠENI, PRAVILI LAŽNE DIPLOME: Kupuju se čak i svedočanstva osnovne škole, evo koliko koštaju, od srednje do jačeg fakulteta...

Kada znamo ko je na vlasti, čime se služi, kako etiketira neistomišljenike, zapravo je ovo iz Priboja onda samo slika i prilika Vučića, Vulina, Brnabić i ostalih ratnohuškača.

Nadamo se samo do aprila.

izvor. direktno.rs

Vulin: ”SRPSKI SVET” je potreba SRBA da znaju da neće biti OSTAVLJENI BEZ ZAŠTITE SRBIJE…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin smatra da je najveća opasnost Read more

MUJAGIĆ: Aleksandar VULIN je najveći RATNOHUŠKAČ na Balkanu!

Aleksandar Vulin je najveći ratnohuškač na Balkanu i prečesto se Read more