IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAŠTO ĆUTE VULIN I VUČIĆ- Juče u Skupštini, danas u PRIBOJU…

Devedesete su opet na sceni, radikalski rječnik je svuda oko nas. Bljuvotine, napadi, psovke, lešinarenje, linč, satanizacija, valjanje kroz blato… Juče u Skupštini, danas u Priboju, sutra u svakom drugom gradu u Srbiji.

Sram bilo svakog policajca u ponosnom i poštenom gradu na Limu, koji je veličao zločine u Srebrenici! Stidite se, pripadnici javnog reda i mira. Veličate, a ne bismo smeli ni S od Srebrenice da pomenemo. Zločini su strašni, činili su ih svi, ali zašto mi moramo da otvaramo bolnu temu?

Aleksandre Vučiću i Aleksandre Vuline, gde ste da kaznite neljude koji se slade tuđom nesrećom? Gde ste da sankcionišete nedisciplinu, javašluk i radikalski rečnik u vašim redovima? Zar je tako puno reći tako malo: Izvinite, Bošnjaci, ovi pripadnici MUP-a biće suspendovani.

Priboj je mešovita sredina, u njemu žive muslimani i Srbi, u policiji rade i muslimani i Srbi, Bošnjaci su u tom gradu lojalni građani Srbije, poštuju komšiju, grb, zastavu i himnu, a grupa momaka koja nije ni bila rođena za vreme nesrećnih ratova, poručila im je pesmu kojom bi se svaki normalan građanin naše zemlje stideo.

Čitaj još:   BLAMAŽA VULINA: JEDVA UŠAO U CRNU GORU

Kada znamo ko je na vlasti, čime se služi, kako etiketira neistomišljenike, zapravo je ovo iz Priboja onda samo slika i prilika Vučića, Vulina, Brnabić i ostalih ratnohuškača.

Nadamo se samo do aprila.

izvor. direktno.rs

Vulin: ”SRPSKI SVET” je potreba SRBA da znaju da neće biti OSTAVLJENI BEZ ZAŠTITE SRBIJE…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin smatra da je najveća opasnost Read more

MUJAGIĆ: Aleksandar VULIN je najveći RATNOHUŠKAČ na Balkanu!

Aleksandar Vulin je najveći ratnohuškač na Balkanu i prečesto se Read more