IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NE ZAUSTAVLJA SE: Šešelj nastavio sa MONSTRUOZNIM UVREDAMA na račun DRAGINJE Vuksanović Stanković (video)

Vojislav Šešelj, na najprizemniji način na TV Happy je nastavio da najbrutalnije vrijeđa poslanicu SDP- a Draginju Vuksanović Stanković i Cetinjanke…

Vojislav Šešelj, na najprizemniji način na TV Happy je nastavio da najbrutalnije vrijeđa poslanicu SDP- a Draginju Vuksanović Stanković i Cetinjanke.

Izrevoltiran odgovorom Vuksanović Stanković na njegove prvobitne uvrede na račun Cetinjanki, gdje je navela: “ Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od Haga hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke”, Šešelj se danas ukkjučio u program Happy TV, gdje je ponovo dobio priliku da se na najogavniji, najprimitvniji, sekstički i neljudski način obrušio na poslanicu SDP- a.

Poštovani čitaoci, u videu ćete čuti šta sve govori Šešelj.

Između ostalog, Šešelj izgovara sljedeće:

“ U ranoj mladosti, Draginja Vuksanović Stanković bila toliko promiskuitetna da je obećala da će se udati za svakog stotog muškarca sa kojim ja je bila u seksulanim odnosima. Udavala se tri puta i spremA se da se uda četvrti put. Ja spremam knjigu pod naslovom Montenegrinska ku******ja Draginja Vuksanović Stanjović…”, govori presuđeni ratni zločinac.

Čitaj još:   UŽAS: POSVAĐALA SE SA MUŽEM, PA ZABOLA MU NOŽ U GRUDI !

Iako je jasno da individue ovog kalibra ne bi trebalo da imaju bilo kakav javni prostor, a kamoli na televiziji, ne smije se ni prećutati, ali ni dozvoliti da ovakve brutalnosti koje udaraju na moral i integritet jedne dame, budu javno prmovisane.

Ovakvi ispadi zaslužuju najoštriju osudu svih, a prije svega i na koncu svega javni PREZIR i gnušanje.

izvor: portalluca.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more