IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRERANI ODLAZAK Akija Rahimovskog: Poslednji ispraćaj biće u Zagrebu, vjerojatno sredinom… (foto, video)

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu… naime, službeni uzrok smrti bit će poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno… 

ZAGREB: Regija, Zanimljivost, vijesti, nedelja 23.01.2022… 00: 32… PRERANI ODLAZAK Akija Rahimovskog: Poslednji ispraćaj biće u Zagrebu, vjerojatno sredinom… (foto, video)

Zasad je moguće da će obitelj i članovi benda u ponedjeljak imati službeni nalaz s uzrokom smrti…

Iako je posljednjih godina, s nevjenčanom suprugom Barbarom, živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog (66) bit će, doznajemo, ipak u Zagrebu.

Kako doznajemo iz izvora bliskih obitelji, to vjerojatno neće biti prije sredine iduće nedelje, a sve dodatno komplicira i situacija s koronavirusom.

Naime, službeni uzrok smrti Akija bit će poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Čitaj još:   POLICIJA NA NOGAM: Opasan osuđenik, sa dopusta, nije se vratio u zenički zatvor...

Zasad je moguće da će obitelj i članovi benda u ponedjeljak imati službeni nalaz s uzrokom smrti.

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih omikron varijantom korona virusa pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se željeti posljednji puta oprostiti od legendarnog pjevača.

izvor Večernji list.hr