IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Živković: Ugroženiji smo od BiH, živimo u bezvlašću sa razorenim državnim institucijama… (foto)

Lično se plašim da je Crna Gora najugroženija na Balkanu od ove vrste malignog uticaja Rusije i Srbije, kao njenog izvođača radova…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, ponedeljak, 07. 03. 2022… 11: 52… MIODRAG Živković: Ugroženiji smo od BiH, živimo u bezvlašću sa razorenim državnim institucijama… (foto)

Rusko- srpski uticaj na Crnu Goru traje mnogo prije ove užasne krize u Ukrajini i užasnog rata koji se dešava. On je kod nas očigledan još od 2016. godine i pokušaja državnog udara.

Lično se plašim da je Crna Gora najugroženija na Balkanu od ove vrste malignog uticaja Rusije i Srbije, kao njenog izvođača radova.

Ugroženiji smo i od Bosne i Hercegovine, koja je u fokusu osmatranja međunarodne zajednice, zbog svojih specifičnosti, jer u ovako važnom trenutku, mi u Crnoj Gori živimo u bezvlašću sa razorenim državnim institucijama, ocijenio je za medije predsjednik Savjeta Građanske inicijative ”21. maj” i nekadašnji predsjednik Liberalnog saveza Miodrag Živković.

Kako ističe, ono što je posebno zabrinjavajuće je činjenica da su naše bezbjedonosne institucije (Agencija za nacionalnu bezbjednost i Ministrastvo odbrane), kako kaže, pod direktnim uticajem rusko-srpskih bezbjedonsnih službi.

Čitaj još:   MIODRAG Živković: Brutalno satiranje Crne Gore... (foto)

”Da situacija bude još ozbiljnija, svakako da svjedoči i ponašanje značajnih političkih subjekata (DF i Demokrate) koje žele po svaku cijenu, održati što duže ovo bezvlašće koje imamo.

Za razliku od Bosne u kojoj zabrinutost postoji zbog ponašanja Republike Srpske, u Crnoj Gori imamo razgranatu mrežu rusko-srpskih agentura, gotovo u svim sredinama, koju kontrolišu crkva Srbije, kao najmilitantnija organizacija, uz pomoć DF- a i Demokrata”, smatra Živković.

Zato je najvažnije, dodaje on, da Crna Gora što brže izađe iz trenutnog bezvlašća i anarhije, uspostavi vlast i uzme pod kontrolu bezbjedonsni sektor.

”Pred nama je vrijeme ozbiljnih izazova i prilično sam zabrinut da ovo što se dešava u Crnoj Gori ne bude ispod radara međunarodne zajednice koja je više fokusirana na probleme Bosne”, zaključio je Miodrag MIKA Živković.

Čitaj još:   MIODRAG Živković- KAKO SPASITI CRNU GORU- Ne očajavajte, VJEČNA JE NAŠA CRNA GORA...

izvor Standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more