IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Carevićeva braća i sin napali novinarku Gradske TV? (foto, video)

Sve se dogodilo tokom snimanja priloga o lokalitetu Platac u Grblju, gdje je firmi Carinvest, kojom gazduje Carević, obnovljen ugovor za koncesiju za eksploataciju kamena…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja 10. 04. 2022… 20: 38… BUDVA: Carevićeva braća i sin napali novinarku Gradske TV? (foto, video)

“Dok su snimali priču o divljoj deponiji, u neposrednoj blizini kamenoloma, koju nelegalno gomila firma Carinvest, na dojavu da se na javnoj površini snima nešto, brzo su stigli sin i braća predsjednika Opštine”, izvijestili su iz Gradske RTV.

DAKLE Sve se dogodilo tokom snimanja priloga o lokalitetu Platac u Grblju, gdje je firmi Carinvest, kojom gazduje Carević, obnovljen ugovor za koncesiju za eksploataciju kamena.

Burna reakcija članova porodice Carević uslijedila je nakon što je ekipa Gradske TV snimila razgovore sa mještanima koji su ogorčeni odlukom o obnovi koncesije.

Čitaj još:   Adnan ČIRGIĆ: Crna Gora je Vučićeva Bjelorusija na Jadranu, koju je dobio uz pomoć zapadnih ambasada... (foto)

“Namjera braće Carević da svojim neprimjernim ponašanjem skrenu priču sa ove teme, nije uspjela. Objektivno, tačno i nepristrasno ekipa je nastavila svoj posao”, istakli su iz tog medija.

Izvor: Portal Analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more