Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 2. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja…  

Ovan
POSAO: Važan poslovni sastanak koji može da odredi vašu poziciju na duže staze. Dajte sve od sebe da se prezentujete u najboljem mogućem svjetlu.
LJUBAV: Bogat društveni život i mnogo izlazaka donijeće slobodnim Ovnovima priliku da upoznaju svoju srodnu dušu.
ZDRAVLJE: Reumatični zglobovi.

Bik
POSAO: Poslovno putovanje i uspješna saradnja sa saradnicima iz inostranstva obilježiće ovaj period. Finansijska situacija se popravlja.
LJUBAV: Bikovi koji su u vezi danas mogu imati konflikt sa partnerom. Pojavio se problem od ranije koji morate hitno da riješite.
ZDRAVLJE: Podložni ste virusima.

Blizanci
POSAO: Vaš odnos sa nadređenima kreće se silaznom putanjom. Situacija zahtijeva dodatno prilagođavanje i maksimalnu diplomatiju.
LJUBAV: Slobodni Blizanci mogu da se nadaju obnavljanju veze sa bivšom ljubavi. Blizanci koji su u vezi prave planove za budućnost.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Rak
POSAO: Finansijska situacija je prilično komplikovana. Neke uplate mogu da kasne i da uspore vaš uobičajeni tempo poslovanja.
LJUBAV: Slobodni Rakovi mogu da se sretnu srodnu dušu na putovanjima. Rakovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

Lav
POSAO: Ovaj dan stavlja akcenat na završetak posla. Tek tada ćete moći da krenete u rad na novom projektu. Neke uplate mogu da kasne.
LJUBAV: Nesporazumi sa partnerom zahtijevaju kompromisno riješenje. Postoji mogućnost da odložite neko zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Djevica
POSAO: Čuvajte svoje poslovne tajne od kolega i saradnika. Ovaj dan mogu obilježiti manipulacija i spletke od strane zlonamjernih saradnika.
LJUBAV: Osjećate se neshvaćenim. Partner kao da ne razumije vaše najdublje potrebe. Pronađite pravi način da mu to objasnite.
ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

Vaga
POSAO: Današnji poslovni razgovori mogu biti vrlo važni. Budite oprezni u ophođenju sa nadređenima jer situacija može postati konfliktna.
LJUBAV: Venera je u vašem znaku i pojačava vaš magnetizam i potrebu za ljubavlju. Prilika za flert će biti doslovno na svakom koraku.
ZDRAVLJE: Alergije.

Škorpija
POSAO: Postojeći aspekti u vašem polju karijere može da vam donese lošu komunikaciju na poslu. Danas ćete morati da riješite neki stari problem.
LJUBAV: Na ljubavnom planu moguća je konfliktna situacija sa partnerom. Nepovjerenje i ljubomora zadaju vam probleme.
ZDRAVLJE: Reumatski bolovi.

Strijelac
POSAO: Usponi i padovi na finansijskom planu obilježiće ovaj dan. Odlaganje važnog posla zahtijevaće primjenu rezervnog plana.
LJUBAV: Strijelčevi koji su u braku osjećaju se neshvaćenima od strane svoje porodice. Situacija zahtijeva dodatna prilagođavanja.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Jarac
POSAO: Sada se ukazuje potreba da završite važan posao da biste mogli da krenete sa novim poglavljem u karijeri. Neke vaše poslovne saradnje mogu biti raskinute.
LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može biti dominantna tema čitavog ovog perioda.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Vodolija
POSAO: Nesporazumi sa kolegama i nadređenima mogu da obilježe ovaj dan. Čuvajte se tajnih neprijatelja i manipulativnih ljudi na poslu.
LJUBAV: Danas ćete uspjeti da riješite komplikovanu situaciju između vas i partnera. Otklonite prepreke na vrijeme.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na saobraćaj.

Ribe
POSAO: Projekat sa prijateljima ili vaš privatan biznis može biti u zastoju tako da ćete biti u situaciji da primjenite rezervni plan. Oscilacije na finansijskom planu.
LJUBAV: Preosjetljivo ste reagovali na komentar partnera i između vas se stvorio jaz. Posmatrajte sve sa vedrije strane.
ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 10. maj 202. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan,…

3 sata ago

JESU LI NA BHRT- u UOPŠTE SVJESNI ŠTA SU NAPRAVILI: NAKON ODLUKE SUDA FTV ponovo počela emitovati program… (foto, video)

BELMIN Karamehmedović potpisao odluku, pušten program... SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 08, 05. 2024… 20:…

4 sata ago

JOŠ JEDNO JEZIVO UBISTVO: Muž ubio suprugu u Gradačcu, zatim počinio samoubistvo u Srebreniku?! (foto)

Danas je u Gradačcu pronađeno beživotno tijelo jedne ženske osobe za koju se vjeruje da…

4 sata ago

UŽAS u Srbiji: UČENIK PRETUKAO PROFESORA- Izbacio ga sa časa, ovaj mu razbio nos… (foto)

Bivši učenik Tehničke škole "9.maj" iz Bačke Palanke (Srbija), B.M., fizički je danas napao profesora…

4 sata ago

This website uses cookies.