IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila odluku koji je proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 19: 48… PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Mustafić, Zenka, Striković i Božović novi poslanici…

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je danas poslaničke mandate Sulju Mustafiću (Bošnjačka stranka- BS), Mehmedu Zenki (Albanska koalicija “Jednoglasno”), Adnanu Strikoviću (Socijaldemokratska partija- SDP) i Bogdanu Božoviću (Socijalistička narodna partija- SNP)…

Mustafić, bivši potpredsjednik Skupštine, u poslaničkim klupama će zamijeniti Ervina Ibrahimovića, takođe doskorašnjeg potpredsjednika parlamenta, koji je novi ministar kapitalnih investicija i potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj.

Zenka, lider Demokratske unije Albanaca, naslijediće Fatmira Đeku, koji je ministar ljudskih i manjinskih prava, dok će Striković u klupe umjesto Raška Konjevića, ministra odbrane i potpredsjednika Vlade za politički sistem i unutrašnju politiku.

Čitaj još:   CRNA GORA: TUZI U KARANTINU, ko pokuša da izađe biće uhapšen... (foto)

Božović u parlament ulazi umjesto čelnika SNP-a Vladimira Jokovića, koji je izabran za ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade za ekonomski sistem.

DIK je odluku proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

izvor Kolektiv.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more