IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila odluku koji je proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 05. 2022… 19: 48… PODGORICA: Potvrđeni mandati- evo ko su NOVI POSLANICI u Skupštini CRNE GORE… (foto)

Mustafić, Zenka, Striković i Božović novi poslanici…

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je danas poslaničke mandate Sulju Mustafiću (Bošnjačka stranka- BS), Mehmedu Zenki (Albanska koalicija “Jednoglasno”), Adnanu Strikoviću (Socijaldemokratska partija- SDP) i Bogdanu Božoviću (Socijalistička narodna partija- SNP)…

Mustafić, bivši potpredsjednik Skupštine, u poslaničkim klupama će zamijeniti Ervina Ibrahimovića, takođe doskorašnjeg potpredsjednika parlamenta, koji je novi ministar kapitalnih investicija i potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj.

Zenka, lider Demokratske unije Albanaca, naslijediće Fatmira Đeku, koji je ministar ljudskih i manjinskih prava, dok će Striković u klupe umjesto Raška Konjevića, ministra odbrane i potpredsjednika Vlade za politički sistem i unutrašnju politiku.

Čitaj još:   NAVUCI NATEGNI, IGRA OKO MOSTARA ZAVRŠENA: Mario Kordić- HDZ BIH novi je Gradonačelnik... (foto)

Božović u parlament ulazi umjesto čelnika SNP-a Vladimira Jokovića, koji je izabran za ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade za ekonomski sistem.

DIK je odluku proslijedio Skupštini, koja će konstatovati da je novim poslanicima otpočeo mandat…

izvor Kolektiv.me

PODGORİCA: Na školi osvanuli KUKASTI KRSTOVI…

Grafiti su brzo uklonjeni, a iz rukovodstva škole naveli su Read more