IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA IZNAD MARJANA- Putuj kapetane: Split se špalirom brodova oprašta od Mateja… (foto, video)

Prijatelji, kolege, koleginice i brodari, večeras su se oprostili od Mateja Periša u samom centru Splita...

SPLIT: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 23. 05. 2022… 22: 30… TUGA IZNAD MARJANA- Putuj kapetane: Split se špalirom brodova oprašta od Mateja… (foto, video)

S porukama, koje će raznežiti i ona najtvrđa srca, kao i bakljama, oni su spremili špalir s brodićima u blizini splitske Trajektne luke.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Takođe,trajekti, koji se u tom trenutku zatekeli u blizini, počeli su da trube.

Foto: Čitalac Nova.rs

Kako prenosi Slobodna Dalmacija priliku da se još jednom zahvali svima koji su pomogli u pet meseci dugoj potrazi iskoristio je i Matejev otac Nenad koji se nalazi na jedrenjaku…

“Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce”- kazao je Nenad Periš.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

“Poznajem mu mamu, tetu… Živim tu u ulici. Imamo sina od 26 godina koji se s njime družio” ispričala je komšinica porodice Periš, koja je došla na ovaj ispraćaj, prenosi 24sedam.

Podsetimo, telo Mateja Periša izvučeno je prošle nedelje iz Dunava kod Ada Huje u Beogradu. Za njim se tragalo od kraja decembra prošle godine, kada je nestao.Kobne večeri, u noći između 30. i 31. decembra, Periš je iz nepoznatog razloga napustio klub “Gotik”, a potom je usnimljen kako trči ulicama, zaustavlja taksi. Poslednji snimak na kome je Matej jeste video sa nadzornih kamera restorana “Savanova” na kome se vidi kako se spušta niz stepenice koje vode do reke.

Čitaj još:   VIC DANA: Raspoloženje će vam se promijeniti u sekundi- Došao Tito u Hercegovinu, prerušio se da ga ne prepoznaju, a onda naiđe na nekog starca… (foto)

BONUS VIDEO: Beograđani se opraštaju od Mateja Periša

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more