IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Dojava o bombi i u zgradi CIK- a BiH, evakuacija u toku- OTKAZANA SJEDNICA… (foto)

Više policijskih uprava MUP KS zaprimilo je jučer ujutro dojavu, a nakon pregleda iz MUP- a je saopćeno da je riječ o lažnim dojavama, a preduzimaju se sve radnje na identifikaciji i pronalasku osoba koje stoje iza ovih monstruoznih dojava…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 02. 06. 2022… 09: 48… SARAJEVO: Dojava o bombi i u zgradi CIK- a BiH, evakuacija u toku- OTKAZANA SJEDNICA… (foto)

Nakon dojave o postavljenoj bombi u UKC RS Banja Luka i zgradi Opštinskog/Kantonalnog suda u Sarajevu, i u još jednoj instituciji prijavljena je postavljena eksplozivna naprava. Riječ je o zgradi Centralne izborne komisije u ulici Danijela Ozme u Sarajevu.

Zgrada se trenutno evakuira, a trebala se održati sjednica CIK-a. Na licu mjesta su pripadnici MUP KS i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela. 

Također više policijskih uprava MUP KS zaprimilo je jučer ujutro dojavu, a nakon pregleda iz MUP-a je saopćeno da je riječ o lažnim dojavama, a preduzimaju se sve radnje na identifikaciji i pronalasku osoba koje stoje iza ovih monstruoznih dojava.

Čitaj još:   DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U SJENICI: “Mensur ležao nepomičan, imao je strašne povrede...”

BONUS VIDEO: Nova bomba u školi!! Dešavanja o postavljenim bombama u školama u Sarajevu!!

izvor agencije