IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT na mrežama- VUČIĆ se javno pojavio sa SUPRUGOM: Komentari za njegovo držanje,”Pa, ne tako mlohavo! K'o drvena Marija si” (foto, video)

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku- crno odijelo…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30. 06. 2022… 00: 28… HIT na mrežama- VUČIĆ se javno pojavio sa SUPRUGOM: Komentari za njegovo držanje,”Pa, ne tako mlohavo! K'o drvena Marija si” (foto, video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se na Instagramu videom snimljenim na svečanosti povodom Vidovdana i njegova drugog mandata. Na svečanu ceremoniju stigao je u pratnji supruge Tamare koja se rijetko može vidjeti u javnosti.

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku – crno odijelo i kravatu.

Njihov video izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a korisnici Twittera posebno su bili kreativni u komentarima.

https://www.instagram.com/p/CfWzqrwjWJn/

Ako te supruga uhvati pod ruku, ne držiš je u ovom položaju – mlohavom”, “A on ne zna ni kako se ruka drži, kad te žena uhvati pod ruku… Sav je nekako zbunjen”, “A pogle’ kavalira kako drži ruku u stilu što si se nakačila, ženo”, “Drvo”, “A vidi njegovu ruku! Kao drvena Marija” – glasili su neki od komentara upućenih Vučićevu držanju.

Čitaj još:   KORONAVIRUS uticao na ekonomiju planete: CIJENE NAFTE NA NAJNIŽEM NIVOU ... (foto)

pak, bilo je i onih koji su nahvalili prvu damu Srbije.

“Predivna je i prelijepo se odjenula”, “U globalu super, lijepa žena”, “Jako lijepa i zgodna žena”, “Bar je nasmijana” –  glasili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

izvor (SB)

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more

Dnevni horoskop za 15. avgust 2022. godine…

Ovan prolongira poslove, Bik je pronašao društvo, Blizanci se odlično Read more