IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL- Šta se dogodilo Zizouu Zinedineu ZIDANEU: Tajno boravio u Turskoj, izgledao je neprepoznatljivo… (foto)

Kolege iz Dnevni časopis Kelebek objavile su tekst da se Zidane pojavio u Istanbulu zbog…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, petak, 08- VII- 2022… 09: 38… ISTANBUL- Šta se dogodilo Zizouu Zinedineu ZIDANEU: Tajno boravio u Turskoj, izgledao je neprepoznatljivo… (foto)

Početkom nedelje koja se završava je PSG i službeno objavio: Mauricio Pochettino razriješen je dužnosti trenera prve momčadi!

Istovremeno, novim je trenerom francuskog nogometnog prvaka imenovan Christophe Galtier, potpisavši ugovor na dvije godine.

Tako su otklonjene medijske spekulacije na klupu PSG trebao preuzeti legenda francuski reprezentativac i nekadašnji trener madridskog Reala, Zinedine Zidane.

I dok je pariški klub predstavljao Galtiera, a predsjednik Nasser al Khelaifi demantirao da je sa Zidaneom razgovarao o preuzimanju PSG-ove momčadi, ekskluzivnu priču o Zizouu plasirali su– turski mediji!?

No, Zidane se nije zatekao na sportskim stranicama turskih listova. Dnevni časopis Kelebek objavio je tekst da se Zidane pojavio u Istanbulu zbog– presađivanja kose.

Čitaj još:   DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NJEMAČKOJ: Albanac sa Kosova izrešetao drugove, kod njih pronađeni PASOŠI SRBIJE…

Spomenuti izvor tvrdi da je Zidane proveo 14 dana u Turskoj  kako bi ‘‘promijenio imidž ćelave ikone‘‘.

Izvještaj tiražnog Hürriyeta sliči pak fabuli nekog kriminalističkog romana. Autor tvrdi da je Zidane odsjeo u najluksuznijem hotelu u četvrti Bešiktaš, a sve je organizacijske detalje sređivao pod imenom svog menadžera. Nakon izvedenog zahvata, potajno se vratio u Francusku…

Ako je vjerovati turskim medijima uskoro ćemo vidjeti potpuno drugačijeg Zidanea…

izvor iBalkan.net

ISTANBUL: Crnogorskoj policiji zvanično potvrđeno da je Jovica Vukotić ubijen u Turskoj… (foto, video)

Uprava policije zvanično je obaviještena o ubistvu Kotoranina Jovana Vukotića... Read more