IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA: Renovirani Hotel Beograd, radnici bježali glavom bez obzira, obrušio se plafon… (foto, video)

Trenutak obrušavanja plafona iznad nove svečane sale u nekadašnjem Hotelu Beograd, sada Leskovac, djelovao je jezivo, a u tom momentu su u objektu bili i radnici koji su počeli da bježe glavom bez obrzira…

LESKOVAC: Srbija, Crna Gora, vijesti, subota, 09- VII- 2022… 00: 38… HIT NA MREŽAMA: Renovirani Hotel Beograd, radnici bježali glavom bez obzira, obrušio se plafon… (foto, video)

Tužne slike dolaze ovog dana iz nove i skoro otvorene svečane sale u tek renoviranom Hotelu Beograd u centru Leskovca nakon što se nad njom obrušila krovna konstrukcija.

BIO JE TO TRENUTAK Obrušavanja plafona iznad nove svečane sale u nekadašnjem Hotelu Beograd, sada Leskovac, dJelovao je jezivo, a u tom momentu su u objektu bili i radnici koji su počeli da bježe glavom bez obrzira.

Čitaj još:   DETALJI PLJAČKE POLICIJSKOG MAGAZINA U NOVOM PAZARU, ISPARILA IM I DROGA!

Krov se obrušio usled greške radnika koji su postavljali na tom djelu krova protivpožarne prskalice. Bitno je da niko nije povređen kazao je za Rešetku Zvonimir Mitrović, osnivač i vlasnik modne kuće Montobene, jedan od privrednika koji je zakupio prostor u nekadašnjem simbolu Leskovca, a koji je na radost građana obnovljen i počeo da radi prije dvije godine.

U uređenje i opremanje ovog prostora investitori iz Leskovca su uložili milion eura…

BONUS VIDEO: Treutak urušavanja plafona u nekadašnjem Hotelu Beograd…

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more