Svijet

ZA NEVJEROVATI ONA JE NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA NA SVIJETU: Zavela jednog od najbogatijih PRINČEVA, dnevno dobija nadoknade od 5.000 €

Ukrajinska manekenka Jana Orfeva, prema pisanju stranih medija, ljubavnica je saudijskog princa i zbog toga joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. A tokom njihove dvogodišnje veze ispunjava joj svaku, ali baš svaku želju.

Osim što zbog “titule ljubavnice” svakoga dana dobija oko 5. 000 eura, saudijski multumilioner joj nerijetko poklanja luksuzna putovanja, ali i skupocne automobile.

Nekada putuje sama, a čini se da mnogo više voli kada joj se pridruži i princ, jer je i data obasima raznim “znakovima pažnje”! Kako brojne stvari iz privatnog života dijeli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade “Graff”, koji košta oko 200.000 eura, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati preko 175 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Zna da se vrlo često pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.

Kako se navodi, ova ljepotica je novac iskoristila da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao “dobru i lijepu”, ali “razmaženu”.

izvor: stil.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

“JA RADIO, JA GRADIO, JA ŽRTVA”: Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića? (foto, video)

I osim što je napravio Beograd na vodi, predsjednik Srbije je obezbijedio grašak, grah, sol…

7 sati ago

Nasilje i šovinizam na stadionima u Crnoj Gori… (foto, video)

Tuče navijača, fizički sukob članova uprava klubova, udarci između igrača i šovinističko skandiranje upereno protiv…

7 sati ago

DARIO Vraneš poručio ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU Vučeviću: Državne granice ne smiju postati i stvarne granice između srpskog naroda… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja DARIO Vraneš čestitao Vaskrs predsjedniku i premijeru Srbije ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU…

8 sati ago

Profesor dr. Srđa Pavlović, o amandmanima na Rezoluciju o genocidu Srebrenici: Vlada Crne Gore potvrđuje lojalnost ALEKSANDRU Vučiću… (foto)

Profesor kanadskog Univerziteta Alberta, dr Srđa Pavlović, podsjeća i kako je ovakva potvrda lojalnosti već…

9 sati ago

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan naivko,…

9 sati ago

SVIH 57 članica Organizacije islamskih zemalja- OIC- a, dalo podršku usvajanju rezolucije o Srebrenici u UN- u… (foto, video)

Zemlje članice Organizacije islamske saradnje (OIC) podržale su Nacrt rezolucije Opće skupštine Ujedinjenih naroda kojom…

10 sati ago

This website uses cookies.