IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: DRITAN Abazović DA SE JAVNO IZVINI VASKU Akoviću…

Mislim da Dritan Abazović treba da se javno izvini Vasku Akoviću, kazao je nekadašnji šef crnogorske diplomatije, Miodrag Vlahović. 

On je komentarisao odgovor Ministarstva vanjskih poslova Savjetu za građansku kontrolu rada policije u kojem su naveli da „3. avgusta, kao ni pet radnih dana prije tog datuma, nijesu zaprimili zahtjev za odobravanje preleta kroz vazdušni prostor i slijetanje na teritoriju Crne Gore helikoptera MUP- a Srbije od strane Ambasade Republike Srbije u Podgorici“. 

„Mislim da Dritan Abazović treba da se javno izvini Vasku Akoviću. Za ministra unutrašnjih poslova nemam sugestiju, osim ostavke“, napisao je Vlahović na Tviteru citirajući dio Adžićeve izjave „Ne moramo je voljeti, ali je moramo poštovati”, nakon podnošenja krivične prijave protiv monahinje zbog sumnje da je povrijedila ugled Crne Gore.

Čitaj još:   UŽAS TUZLACI OGORČENI: S prozora uzvikivao "nož, žica, Srebrenica", policiji nije htio otvoriti vrata... (foto i video)

izvor: analitika.me

MIODRAG Vlahović: Ne postoji autentična i legitimna crnogorska vanjska politika… (foto)

Ministarstvo vanjskih poslova Rumunije upozorilo je svoje građane da, ukoliko Read more

MIODRAG Vlahović poručio JAKOVU Milatoviću: Da, u Srebrenici je počinjen genocid i ja to osuđujem u svoje i u ime svih građana koje predstavljam- Tako se to kaže… (foto)

Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da je Read more

Čitaj još:   OPOZICIJA NAJAVILA: Neće doći na sjednicu o novom glasanju zakona koje je vratio Đukanović... (foto)
MIODRAG Vlahović: “Z” na pjenu od mora…

Sve je prepoznatljivo crno.... “Njihovi su konji crni, potkovica crn Read more