IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN…

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u žiži javnosti, a društvene mreže su bukvalno gorjele pošto se javio i bivši premijer Zdravko Krivokapić, kome je fotogarfija najviše zasmetala.

Spajić je sada na društvenoj mreži Fejsbuk tokom jedne prepiske otkrio da mu je tim Abazovićevih saradnika prvi ponudio da sjedne sa njima na kafu, dok je bio u prolazu prema Risnu.

– Isto sam se sa Aleksom Bečićem vidio prije par sedmica i mnogo prisnije pričao razmišljajući i o predizbornoj koaliciji- kazao je Spajić.

Takođe je dodao da je “možda naivan, pa je povjerovao u dobro u ljudima”.

– Ja znam te ljude iz perioda kad smo svi zajedno sjajno sarađivali, a u njihovom nedostatku iskustva realne privrede i života često se prave greške. Ništa zakulisno nije dogovoreno pred ovoliko ljudi. Ja sam i na pres konferenciji bio skroz transparentan i iskazao moj lični stav, ali takođe, ja nemam taj mandat da sam odlučujem na kraju krajeva. Iznio sam im svoj stav oko izbora i predizbornih koalicija koje su njih jedino interesovale, jer su radili istraživanja za razne opcije- naveo je Spajić.

Dodao je da nema potrebe za pričom oko postizbornih koalicija.

– Evropa sad će na parlamentarnim dominantno pobijediti, tako da neće biti potrebe za bilo kakvim trulim kompromisima. Mi smo nova partija, a previše je novca i medija protiv nas uključeno. Ovakav DPS apsolutno nije poželjan partner u bilo kojoj kombinaciji i to je svima jasno poslije našeg presa, ali mislim da nije pametno– radi ličnih sujeta što me je neko smijenio ili nije– sve bacati u vodu sa ljudima koji su prvi podržali program Evropa Sad, a to su bili URA  i Demokrate- zaključio je Spajić.

Čitaj još:   DRAMA I UŽAS U CRNOJ GORI: DRITAN hapsi Milove ljude, najavio da će ih biti još...

Podsjetimo, nakon što je Spajić objavio fotografiju na Tviteru uslijedio je odgovor bivšeg premijera Krivokapića, koji je javno saopštio da ga neće podržati.

– Moji omiljeni ministri koji šuruju sa neustavnim premijerom, koji je srušio svoju prvu demokratsku 42. Vladu nemaju moju podršku- napisao je Krivokapić na Tviteru.

U društvu sa Spajićem i Abazovićem bio je i funkcioner URA Miloš Konatar i Abazovićeva bliska saradnica Ana Rašović.  

Podsjetimo, portal Adria pisao je ranije da je Krivokapić odbio da Spajiću i bivšem ministru Janku Milatoviću pruži podršku kad su osnovali pokret “Evropa sad”.

Čitaj još:   BRAVO ZA VOJINA MIJATOVIĆA: "Ne trebaju mi glasači, već mi trebaju saborci..." (foto)

Krivokapić je tada bivšim ministrima saopštio da ne može da podrži pokret jer su se pojedini podržavaoci istog jasno deklarisali protiv Srpske pravoslavne crkve, što je, po njemu, bilo neprihvatljivo.

Izvor: DAN.me

Umjesto da uvedu sankcije Rusiji, Krivokapić i Spajić zapošljavaju svoje kadrove…

Vlada premijera Zdravka Krivokapića u tehničkom mandatu, umjesto da sprovodi Read more

SPAJIĆEV DILER VIAGRE: MILOJKO je ZVIJER, kupovao je i po pet kutija za veče!

Odlazeći ministar Milojko Spajić apsolutni je hit u svjetskoj javnosti, a kontroverzni Read more

DPS: Umjesto da poboljša život PENZIONORA, Spajić se bavi kadriranjem ”PODOBNIH”…

Umjesto da poboljša život penzionera ministar finansija i socijalnog staranja Read more