IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LIJEPI HABERI: Nana Fata Orlović izašla iz bolnice i proslavila 79. rođendan… (foto, video)

Nana FATA osjeća se bolje i sretna je, naročito jer su joj došli unuci iz Amerike i oko nje se nalaze njeni najbliži…

KONJEVIĆ POLJE: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 10. VIII. 09: 55… LIJEPI HABERI: Nana Fata Orlović izašla iz bolnice i proslavila 79. rođendan… (foto, video)

Nana Fata Orlović nakon pet dana provedenih na UKC Tuzla, izašla je na kućni oporavak, a u kući kćerke Hurije Karić danas je heroina proslavila 79. rođendan.

Podsjetimo, nana Fata je prošle sedmice pala u svojoj kući u Konjević-Polju i povrijedila ruku, nakon čega joj je porastao šećer u krvi.

Kako je rekla za bh medije kazala osjeća se bolje i sretna je, naročito jer su joj došli unuci iz Amerike i oko nje se nalaze njeni najbliži.

Nana Fata se trenutno nalazi u Srebreniku kod kćerke Hurije Karić.

Čitaj još:   OPASAN INCIDENT: Oštećen avion Croatia Airlinesa na letu za Sarajevo, sumnja se na vatreno oružje... (foto)

– Mama je bolje. Imamo u ponedjeljak kontrolu na UKC Tuzla. Ona se osjaća dobro, vesela je – rekla je Karić koja se zahvalila svim ljekarima na Odjeljenju endokrinologije na brizi koju su pružili nani Fati.

Oko nane Fate skupili su se članovi porodice koji su joj uljepšali današnji dan i poželjeli još mnogo zdravlja i godina, a ekipa regionalnog portala iBalkan.net pridružuje se čestitkama.

BONUS VIDEO: Nana Fata Orlović izašla iz bolnice i proslavila 79. rođendan

IZVOR iBalkan.net / abaz.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more