IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIO DETALJE INCIDENTA- „REKLA JE DA SMO ČETNICI…“: Srbijanski košarkaš sudjelovao u skandalu kod… (foto)

Završio je s prekršajnom prijavom, no njegov je brat dobio kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, u sukobu je sudjelovao i njegov otac te supruga, a s druge je strane bio policajac koji je bio van službe, te njegov sin, koji je teško ozlijeđen. Svi su zaradili prijave…

ŠIBENIK- KNIN: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 10. VIII. 09: 55… OTKRIO DETALJE INCIDENTA- „REKLA JE DA SMO ČETNICI…“: Srbijanski košarkaš sudjelovao u skandalu kod… (foto)

Srbijanski košarkaš Sava Lešić sudjelovao je prekjučer u incidentu kod Knina. Jurili su nas, pretili da će nas ubiti pred decom i majku udarili metalnim lancem! Brat i ja smo se jedva odbranili

Lešić je završio s prekršajnom prijavom, no njegov je brat dobio kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. U sukobu je sudjelovao i njegov otac te supruga, a s druge je strane bio policajac PU šibensko- kninske, koji je bio van službe, te njegov sin, koji je teško ozlijeđen. Svi su zaradili prijave.

Lešić je u utorak kasno navečer ovim povodom dao izjavu za Sportal, koju prenosimo u cijelosti:

“Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam preteći auto njemačkih registracija, koji mi nije dozvoljavao da ga preteknem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera, sekunde su dijelile mene i moju porodicu od katastrofalne nesreće.”

Potom je, kako je rekao, na prvom ugibalištu stao da vidi zašto je vozačica to napravila, posebno zato što je i ona imala malo dijete u automobilu. 

Čitaj još:   GLUMAC IZ MOSTARA: Nakon katastrofe na izborima Sergej Trifunović najavio ostavku... (foto)

“Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, rekla je da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz vozila, a djevojčica od 13 godina je skočila na nju i počela je čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo sam prema našem selu i primijetio da me to vozilo prati i stalno slika auto…

Kada smo stigli kući, nakon nekih 30 minuta došla su dva automobila i izašla su dva čovjeka, jedan srednjih godina i jedan mlađi. Tada su počeli tražiti po dvorištu auto, i kada je mlađi vidio moj auto, počeo je vikati: ‘To je taj, to je taj’, a stariji: ‘Ubili ste mi majku ‘95., sad ću vas pobiti sve’, i krenuo je udariti mog brata.

Nakon toga smo u samoodbrani odregovali da ne dođe do većeg incidenta. Stariji čovjek je otišao do auta da izvuče lanac s metalnim predmetom i prvo je udario moju majku, a zatim krenuo prema meni, pokušao sam se odbraniti bježeći. Dok je jurio za mnom, pao je, što sam iskoristio da ga razoružam i tad se pojavio mlađi koji je napao mene, ali taj napad brat i ja odbijamo.

Mlađi se povukao odmah, a stariji je nastavio s prijetnjama. Od tog trenutka mi smo nastojali da oni što prije odu i da se ta situacija završi jer su sva bratova i moja djeca bila na terasi, vrištala, plakala i bilo je vrlo stresno za sve nas to gledati.

Čitaj još:   TURSKA: U zemljotresu raste broj stradalih, devet osoba od čega troje djece izgubilo je život... (foto)

Na svu sreću oni su otišli kućama, a mi smo slučaj prijavili policiji. Bio sam prisiljen dati ovu izjavu zbog svega što je objavljeno u hrvatskim medijima, više se po ovom pitanju neću oglašavati”, rekao je Lešić za Sportal.

izvor (SB)

Dnevni horoskop za 27. septembar 2022…

Za isti dan se predviđa da Blizancima slijedi im ljubav, Read more