Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan optimističan, Bik ima partnerovu podršku, Blizanci nervozni, Rak želi predah, Lav želi da se mijenja, Djevicu mori insomnia, Vaga „trza“ na Vodoliju, Škorpija u dobroj kondiciji, Strijelac zategnut, Jarac pobjednički raspoložen, a Ribe u problemima…

Ovo je dnevni horoskop za 16. avgust 2021. godine.

OVAN
POSAO: Osjeća se doza nestrpljivosti, pa se u tom duhu i donose odluke. Pazite se ishitrenosti i ne pokazujte bijes prema kolegama, ukoliko vam ne bude išlo onako kako ste zamilili.
LJUBAV: Jedan Rak vas dovoljno intrigira pa se možete opustiti uz ovu osobu u toku dana. Morate da shvatite da je vrijeme prolazna kategorija i da ste sami krojač svoje sudbine.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

BIK
POSAO: Ne očajavajte ukoliko su vam prihodi naglo opali. Trend se neće nastaviti u tom pravcu i ne očajavajte zbog trenutnih aspekata koji vam ne idu na ruku.
LJUBAV: Kada su u pitanju partner i zajednički život imate na umu određene korekcije. Bićete istrajni u svojim namjerama i postavićete stvari na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Grlo vam je slabija strana, trenutno.

BLIZANCI
POSAO: Niste se dovoljno zapitali koliko dugo možete da istrpite pritisak, jer se osjeća poveće zagušenje od posla kojim se bavite. Pokažite više entuzijazma.
LJUBAV: Ukoliko ste mislili da je kraj romansi u kojoj ste trenutno imaćete utisak da ste samo neke detalje preuranjeno shvatili. Nastavljate u svom duhu da rješavate svoje emotivne probleme.
ZDRAVLJE: Polja zdravlja nije loše naglašeno.

RAK
POSAO: Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete da sarađujete ali isto tako ni aranžmane koji vam se dostavljaju. Ne očajavajte, jer vam slijedi odličan period.
LJUBAV: Pojačana tenzija u braku može biti danas pogubna za vas. Pokušajte da budete otvoreniji prema sebi i priznate slabosti koje bi mogli da prevaziđete u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Nesanica.

LAV
POSAO: Ukoliko radite u privatnom sektoru i još za sebe imaćete odlične poslovne mogućnosti, pa ih iskoristite u narednom periodu.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni ne morate da očajavate, jer se uviđa promjena koja vam slijedi još u toku današnjeg dana.
ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

DJEVICA
POSAO: Pokazujete poveću zainteresovanost za plan, koji pravite za naredni period. Bićete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa ljudima da ćete poželjeti jaču interakciju kroz vrijeme.
LJUBAV: Ne želite da se raspravljate sa partnerom, ali to se konstantno ponavlja. Želite da ostvarite harmoničnu situaciju u kojoj ćete oboje uživati, ali vam to danas ide malo teže.
ZDRAVLJE: Isuviše ste se umorni.

VAGA
POSAO: Pokazujete poveći entuzijazam na polju posla i na nekim detaljima ćete sigurno mnogo toga poraditi kako bi došli do solidnije novčane sume.
LJUBAV: Osjećate se odlično u prisustvu jednog Lava. Imate ozbiljne namjere da se zaljubite i okrenete novi list u svom životu.
ZDRAVLJE: Pojačavate trening.

ŠKORPIJA
POSAO: Polje inostranstva vam pruža priliku da se osamostalite i promijenite sredinu u kojoj živite. Možete biti iznenađeni ishodom svoje odluke.
LJUBAV: Smatrate da su neke vaše riječi uzalud upotrijebljene kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Bilo bi dobro da budete otvoreniji samo prema sebi.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRIJELAC
POSAO: Poslovni plan vam teče solidno i svjesni ste svojih kvaliteta, koji vam mogu pomoći da dođete do nešto više pozicije.
LJUBAV: Partner ne želi da dijeli mnogo stvari sa vama. Osjeća se doza pritajenosti i to može da vas baci u očaj.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

JARAC
POSAO: Ukoliko ste trenutno u fazi kada tražite posao ne očajavajte ukoliko se na prvu loptu uviđa da će vas odbiti. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju.
LJUBAV: Niste zainteresovani za emotivni život. Živite za slobodu i želite svaki dio ovoga dana da provedete na sopstveni način. Osjećate se rasterećeno.
ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
POSAO: Ne želite da imate dosta obaveza, jer smatrate da se ne snalazite dovoljno dobro zbog vremena koje ulažete u radne aktivnosti.
LJUBAV: Niste imali namjeru da se zaljubite, ali kada se to već desilo ne očajavajte ukoliko simpatija ne obraća pažnju na vas.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

RIBE
POSAO: Ne marite dovoljno za svoje obaveze pa šef može da vas prekori. Biće dovoljno vremena da neke detalje dovedete u red.
LJUBAV: Imate šansu da upoznate izuzetno zanimljivu osobu na zabavi, koju već planirate. Ukoliko vas nešto spriječi ne očajavajte.
ZDRAVLJE: Solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

9 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

9 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

9 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

10 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

11 sati ago

This website uses cookies.