IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne pljuskove ponegdje praćene grmljavinom…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 15. VIII, 09: 35… VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U Bosni i Hercegovini vrijeme u ponedjeljak ujutro je sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, a takvo će i ostati do kraja dana, naveli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ)…

Vjetar će biti slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 33 stepena Celzijusa.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka oko 29 stepeni.

ponedeljak 15.08.2022. godine .
Stabilnije vrijeme ugodno će djelovati na većinu populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Preporučljivo je posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja

U utorak meteorolozi najavljuju prije podne pretežno sunčano. Poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne pljuskove ponegdje praćene grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 27 do 33 stepena.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine...

U srijedu će biti sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 23, a dnevna od 28 do 34, na jugu i sjeveru zemlje do 36 stepeni Celzijusa.

U četvrtak je najavljeno sunčano i vruće. Jutarnja temperatura od 17 do 23, na jugu do 25, a dnevna od 34 do 40 stepeni.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more