IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITANOV PAD i PRIMITIVIZAM: Funkcionerka pokreta URA, stisni Ljaljo ako ti basta, ja ŽENA imam VEĆA od TEBE! (foto, video)

Na mrežama funkcioneri pokreta URA su se od pada Vlade vrlo aktivirali u odbrani svog lidera i stavova svoje stranke, ali svakako primitivizam nije dobar način, a u suštini očito i pokazuje pravo lice pojedinaca…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,vijesti, ponedeljak, 22. VIII, 11: 55… DRITANOV PAD i PRIMITIVIZAM: Funkcionerka pokreta URA, stisni Ljaljo ako ti basta, ja ŽENA imam VEĆA od TEBE! (foto, video)

Funkcionerka pokreta URA Ana Ždrale očito je vrlo teško doživjela pad Vlade Dritana Abazovića.

Ždrale u posljednje vrijeme svojim objavama šokira javnost na društvenim mrežama. Nedavno je funkcionerka URA bila prozivana na mrežama na vrlo ogavan i sraman način. Ali Ždrale je sada odlučila da se više nego primitivnom objavom obrati lideru Demokrata Aleksi Bečiću!

”Stisni Ljaljo ako ti basta. Ja žena imam veća od tebe, a to ti može potvrditi svako ko me poznaje”, napisala je Ždrale u maniru prave dame.

I prije ove objave Ždrale se osvrtala na izjave Demokrata i Bečića, a to traje od kada je izglasano nepovjerenje Vladi.

Čitaj još:   KOMŠIĆ PORUČIO SRBİJİ: "Naravno da se granice BiH ne mogu mijenjati"

Vjerujem da će nam DPS u režiji Demonkrata uvaliti kukavičje jaje u vidu kvazi ekspertske, tehničke Vlade. Ne nasjedajte mili moji. Time se samo nastavlja pohara Crne Gore, “po dubini” i obesmišljavanje svake borbe protiv OKG i reformi koje je započeo Dritan Abazović. Ništa od prečišćavanja biračkih spiskova, ništa od Ustavnog suda…

Bravo Ljaljo, ljuCki maksimume– navela je Ždrale koja i ne krije da podržava Abazovića, a ta “fascinacija” ide toliko daleko da bi joj pozavidjele i mnoge koleginice iz Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koja je očito bliska smijenjenom predsjedniku crnogorske Vlade.

Inače, na mrežama funkcioneri pokreta URA su se od pada Vlade vrlo aktivirali u odbrani svog lidera i stavova svoje stranke, ali svakako primitivizam nije dobar način, a u suštini očito i pokazuje pravo lice pojedinaca.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more