IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CIKOTIĆ: Još jedna PROVOKACIJA NACIONALISTA- Ukloniti neprimjerene transparente u HERCEG NOVOM…

Neprimjereni transparenti koji su se pojavili u Herceg Novom u kojim se Boka i taj grad proglašavaju ”srpskim” predstavljaju još jednu u nizu prvokacija nacionalista kojim se izaziva nespokoj ogromne većine građana Crne Gore, kazala je portparolka i članica Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Amina Cikotić.

Ona je istakla da se koristi se svaka prilika, pa i posjeta crkvenog velikodostojnika iz susjedne Srbije, da bi se među građanima Crne Gore posijale podjele, mržnja i netrpeljivost.

” Posebno zabrinjava ćutanje nadležnih, od premijera, preko ministara do predstavnika lokalne uprave u Herceg Novom, koji bi morali znati u kojoj im se državi nalazi opština i kakva Boka isključivo može biti. SPC, kao vjerska institucija očigledno postaje instrument srpske nacionalne politike koja na način na koji se predstavlja u Herceg Novom ne može donijeti dobra bilo kome”, rekla je ona.

Čitaj još:   Muzički spektakl i vatromet u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore... (foto i video)

U SDP- u pozivaju nadležne države organe i predstavnike lokalne uprave da hitno reaguju i uklone transparente koji izazivaju uznemirenost građana Herceg Novog, Boke i Crne Gore.

izvor: standard.me

Herceg Novi: POMAMLJIVANJE NARODA- ”Ko vas je terao da nam pomažete?”

Da li su i pregolemom, široko raširenih ruku dočekanom doseljenom Read more

HERCEG NOVI: Ruskinja utajila 143.435 eura, prodavala stanove, nije plaćala porez… (foto)

Pripadnici Uprave policije u Herceg Novom su, preduzimajući aktivnosti na Read more