IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KADROVRIK I LAKRDIJAŠ ZA KRAJ, DOPUZAO U BEOGRAD: Dočekao ga gazda i njegov ”fikus”… (foto, video)

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Inače bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, eufemizam sa ”srpski svet”, kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ”temeljnim” ugovorom…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti četvrtak, 01. IX… 18: 58… KADROVRIK I LAKRDIJAŠ ZA KRAJ, DOPUZAO U BEOGRAD: Dočekao ga gazda i njegov ”fikus”… (foto, video)

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović doputovao je Beograd gdje će danas prisustvovati otvaranju prvog Međunarodnog sajma vina “Vinska vizija otvoreni Balkan”, koji se održava uoči sjutrašnjeg Samita inicijative “Otvoreni Balkan”, pod pokroviteljstvom Vlada Republike Albanije, Republike Sjeverne Makedonije i Republike Srbije.

Abazovića je na Beogradskom sajmu dočekao njegov nalogodavac i šef predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Ona je nedavno dobila nalog da kao fikus nastavi da ukrašava premijersku fotelju i ispunjava uputstva koja joj stižu od šefa– vrhovnog gospodara Srbije Vučića.

Abazović je ovim bijednim potezom pokazao da će do zadnjeg dana svog tehničkog mandata da cvili za gazdom Aleksandrom Vučićem i da pokušava da po svaku cijenu, na kvarno, ispuni naloge koje je od njega dobio. Jedan od tih naloga je i guranje Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, u kome bi naša država postala dio ”srpskog sveta”.

Čitaj još:   VUČIĆ: KOBRE SU SPREMNE NA SVE, One će ga čuvati, pripadnice elitne jedinice... (foto)

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Inače bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, eufemizam sa ”srpski svet”, kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ”temeljnim” ugovorom.

Podsjetimo, portal Aktuelno ranije je pisao da se Abazović tajno sastajao sa Vučićem u Beogradu i to u vili ”Bokeljka” i u vili ”Mir”, pred brojnim svjedocima, gdje je primao naloge (i ko zna što još) za veleizdaju Crne Gore.

Mnogo prije zvaničnih posjeta sastajali se tajno u vilama ”Bokeljka” i ”Mir”

Iz njegovog kabineta su kazali da će Abazović, između ostalog, na Sajmu “Vinska vizija otvoreni Balkan” posjetiti crnogorske izlagače, a u delegaciji se još nalaze i ministarka ekologije, urbanizma i prostornog planiranja Ana Novaković Đurović i ministar finansija Aleksandar Damjanović.

Oni su dodali da će se na otvaranju Samita inicijative “Otvoreni Balkan” 2. septembra, pored domaćina predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednika Vlade Albanije Edija Rame i predsjednika Vlade RSM Dmitra Kovačevskog, javnosti obratiti i premijer Crne Gore Dritan Abazović, Zoran Tegeltija, Mevlut Čavušoglu, ministar spoljnih poslova Republike Turske i Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske.

Planirano je da se lideri zemalja regiona sastanu sa investicionim grupama, kao i kriznim grupama za hranu i energetiku, nakon čega će uslijediti zajednička izjava za medije.

Čitaj još:   ISTANBUL: Erdogan razgovarao s porodicom Khashoggija...

BONUS VIDEO: Dritan Abazović- “Vinska vizija otvoreni Balkan”, Beograd

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more