IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA BI BILO KAD BI BILO: Vučić i Rama iz BEOGRADA o DRITANU Abazoviću…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću, koji je kao gost prisustvovao današnjem Samitu ”Otvorenog Balkana”, na tome što je, kaže, imao hrabrosti da donosi teške odluke,

“Za 100 dana vlade Dritana Abazovića, on može da kaže više nego njegovi prethodnici za čitavu deceniju. I, mi ostali se trudimo da ostavimo djela iza sebe. Zato ćemo da radimo, da li je idealno, da li sve ide lako – naravno da ne. Ali, ne vjerujem da je to bilo ko u početku i očekivao”, rekao je Vučić.

Na to je, prenosi RTS, albanski premijer Edi Rama, upitao da li može i on nešto da kaže o Abazoviću, na šta je Vučić uz osmjeh konstatovao da je “to tako kada imate tri domaćina”.

Čitaj još:   DRITAN Abazović PRIJETI: Kako smo blokirali Sputnjik, tako možemo i Gradsku TV... (video)

Rama je, na činjenicu da je Abazović premijer u tehničkom mandatu, budući da je njegovoj vladi nedavno u skupštini izglasano nepovjerenje, primijetio da je vidio nekoliko premijera koji su ostali u svom mandatu više nego kad su tek započeli mandat.

“On će da obori rekord u ovome… i siguran sam da će, kako vrijeme bude prolazilo, ljudi da žale što su ga izbacivali, jer bi ga se lakše otarasili da to nisu radili”, rekao je djelimično u šali Rama.

izvor: standard.me

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more