IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IRONIČAN KOMENTAR IZ ZAGREBA: Zoran Šprajc se na poseban način oprostio od Elizabete II- ispraćaj “hrvatsko- srpske kraljice” (foto, video)

Hrvatski voditelj Zoran Šprajc se u svojoj emisiji “Stanje nacije” koja se emituje na RTL- u dotakao smrti kraljice Elizabete II ironično kazavši da je ona prije svega “hrvatsko- srpska kraljica”…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti- nedelja, 11. IX… 00: 18… IRONIČAN KOMENTAR IZ ZAGREBA: Zoran Šprajc se na poseban način oprostio od Elizabete II- ispraćaj “hrvatsko- srpske kraljice” (foto, video)

QUEEN IS DEAD, BUT PUNK IS NOT Šprajc se u svom stilu oprostio od ‘hrvatsko-srpske kraljice’: ‘Staru damu ćemo ispratiti najbolje što znamo!…

Kako su na društvenim mrežama, ali i pojedinim regionalnim medijima objavljeni tekstovi u kojima se tvrdi da kraljica Elizabeta vodi porijeklo iz određenih gradova Srbije ili Hrvatske, Šprajc je to iskoristio u svom “oproštaju” od kraljice.

“Ne treba čuditi što je kraljica Elizabeta kod nas toliko omiljena. Evo, mediji izvještavaju da je ona zapravo porijeklom iz Osijeka, to jest njezin pradjed, a ako je pradjed onda je i ona, ako je ona iz Osijeka- onda je ona i naša kraljica”, kazao je.

Čitaj još:   INICIJATIVA IZ BEOGRADA: "A možda bi mural Ratku Mladiću trebalo da izgleda baš ovako?"

BONUS VIDEO: Her Majesty The Queen has died…

Zatim je dodao kako i u Srbiji “svojataju” pokojnu kraljicu: “Međutim, srbijanski mediji aludiraju kako je ona zapravo Srpkinja, jer je porijeklom iz loze Nemanjića, a Nemanjići su Srbi – dakle kraljica je srpkinja, jasno k'o dan”.

“Drugim riječima, Elizabeta II je možda doista kraljica Engleske i Commonwealtha, ali je ona prije svega hrvatsko-srpska kraljica. Ili po srpski srpsko-hrvatska kraljica”, zaključio je.

Potom je odlučio kraljicu ispratiti puštanjem pjesme “God Save The Queen” Sex Pistolsa.

BONUS VIDEO: Charles III proclaimed king in historic ceremony- BBC News

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more