IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE NAM NOVA PROMJENA VREMENA: Ide prognoza do subote… (foto)

U srijedu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 11 do 18, a dnevna od 26 do 32 stepena.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 13. IX… 08: 28… STIŽE NAM NOVA PROMJENA VREMENA: Ide prognoza do subote… (foto)

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme, uz najvišu dnevnu temperaturu zraka između 22 i 28 stepeni Celzijusovih…

utorak, 13.09.2022. godine
Biometeorološke prilike su povoljne. Stabilno vrijeme, sa više svježine tokom noći i jutra, ugodno će djelovati na većinu populacije. Danju toplije, uz duže sunčane intervale i nešto izraženiji osjet sparine u poslijepodnevnim satima, stoga je poželjno ne pretjerivati sa aktivnostima. Preporučuje se slojevito odijevanje, kako bi se po potrebi raskomotili.

Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Tokom dana vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

U Sarajevu pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 24°C.

Čitaj još:   UPOZORENJE Nova promjena vremena: Popodne nas čeka strašan udar...

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u srijedu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 11 do 18, na jugu do 20, a najviša dnevna temperatura od 26 do 32 stepena.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana i u večernjim satima se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura od 17 do 23, a najviša dnevna temperatura od 26 do 32 stepena

U petak se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine očekuju se u zapadnim i jugozapadnim područjima. Jutarnja temperatura od 16 do 22, a najviša dnevna temperatura od 22 do 28 stupnjeva C…

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more