IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku da učine nešto za svoju državu… (foto, video)

Ne učine li tako, poručio je, pokazaće se da su samo manipulanti, u istom kolu „ringe, ringe raja“ politike njihovih koalicionih saboraca…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. IX- 01: 35… MILO Đukanović: Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku da učine nešto za svoju državu… (foto, video)

Promenljivoj parlamentarnoj većini koja preti da će me smijeniti ukazala se jedinstvena šansa. Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku, iako to ne bi željeli, da urade nešto za svoju državu, napisao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru.

“Da hitno daju svoj glas za izbor sudija Ustavnog suda i tako pokažu da stvarno misle da sam prekršio Ustav. Ako bi im to potvrdio Ustavni sud, imali bi otvoren put da smene Predsednika države”.

Čitaj još:   ALBIN KURTI ČITA LEKCIJU BEOGRADU: "Vučić da se suoči sa zločinačkom prošlošću Srbije izazvala je ČETIRI RATA..." (foto)

Ne učine li tako, poručio je, pokazaće se da su samo manipulanti, u istom kolu „ringe, ringe raja“ politike njihovih koalicionih saboraca.

izvor Danas.rs

MILO Đukanović priređuje SJUTRA prijem za CRNOGORSKE LAVICE u vili “Gorica”…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prirediće sjutra prijem za žensku reprezentaciju Crne Read more

MILO Đukanović: Veličanstvena POBJEDA naših LAVICA…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je rukometašicama Crne Gore na osvojenoj Read more

Ruski mediji napadaju MILA Đukanovića, poručuju da Crna Gora ne može biti država…

Ruske agencije i portali prenose izvode iz jučerašnjega obraćanja predśednika Read more