IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Beograd: Grom pogodio aerodromsku pistu, otkazani letovi na “Nikoli Tesli”, kada će se sve vratiti u normalu poslije udara munje… (foto, video)

PRVOBITNO SU8 BILI Otkazani letovi koji je trebalo da polete i slete sa beogradskog aerodroma…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 27. IX- 18: 34… Beograd: Grom pogodio aerodromsku pistu, otkazani letovi na “Nikoli Tesli”, kada će se sve vratiti u normalu poslije udara munje… (foto, video)

NA AERODROMU ”NIKOLA TESLA” VODA KULJA NA SVE STRANE…

Tokom jake oluje koja je danas popodne zahvatila područje Surčina, poletno sletnu stazu beogradskog aerodroma pogodio je grom i tom prilikom napravio oštećenje, pa su poletanja i sletanja privremeno obustavljena, saopštio je Aerodrom Nikola Tesla…

Nevrijeme koje je iz pravca Vojvodine brzinom svetlosti došlo do Beograda, nije zaobišlo ni beogradski aerodrom ”Nikola Tesla”.

Kako se navodi, operativne službe trenutno procenjuju nastalu situaciju.

BezbJednost putnika i vazduhoplova su prioritetni i u skladu s tim polIJetanja i sletanja su privremeno obustavljena, a nove informacije biLe su na raspolaganju poslije 17 časova, navedeno je u saopštenju.

Čitaj još:   "EKSPLOZIJA" KORONE U BEOGRADU: Brojke rastu iz dana u dan DVA DATUMA su ključna... (foto i video)

Avioni počinju da sleću na “Nikolu Teslu”, pista se vraća u normalu poslije udara groma..

Kako je saznaje Telegraf Biznis, pista je popravljena, i avio- saobraćaj se vraća u normalu. 

“Bezbjednost putnika i vazduhoplova su prioritetni i u skladu s tim polijetanja i sletanja su privremeno obustavljena, a nove informacije biće na raspolaganju poslije 17 casova”, navedeno je danas ranije u saopštenju aerodroma “Nikola Tesla”…

BONUS VIDEO: Antalija Beograd sletanje na aerodrom Nikola Tesla!

izvor agencije AA