IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milo ĐUKANOVIĆ NAJAVIO: U JANUARU OČEKUJEM VANREDNE PARLAMENTARNE IZBORE… (foto, video)

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović rekao je da vjeruje da će odmah nakon 23. oktobra, Skupština sebi skratiti mandat i da će vanredni parlamentarni izbori biti u januaru naredne godine…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 17- X- 00: 24…  Milo ĐUKANOVIĆ NAJAVIO: U JANUARU OČEKUJEM VANREDNE PARLAMENTARNE IZBORE… (foto, video)

Milo Đukanović je ocjenio da sve pokazuje da je vrijeme za parlamentarne izbore i da će na njima nastupiti koalicija koja sada učestvuje na pljevaljskim izborima dopunjena nekim tradicionalnim partnerima.

Vrijeme je definitivno za prijevremene parlamentarne izbore– poručio je Đukanović, saopšteno je iz DPS- a.

Milo Đukanović je podsjetio da je prije 20 dana u Pljevljima rekao da će u veoma kratkom periodu biti održani prijevremeni parlamentarni izbori i da nema nikakve dileme ko će na njima pobijediti.

On je kazao da nije pitanje ko je pobjednik nego kojom će brzinom uspjeti da obezbjede izbore. Milo Đukanović je rekao da “oslobodioci“ i “osvježivači“ pokazuju svoju hrabrost time što bježe sa terena.

  • Dakle, jasno nam šalju poruku da i oni znaju kakav je odnos snaga. I da sada pokušavaju da se spašavaju i da produžavaju svoj minut slave tako što će odlagati izbore. Ne može to u nedogled – smatra Đukanović.
Čitaj još:   SIPA U AKCIJI: Istraga ubistva sarajevskih policajaca, pretres Policijske stanice na Palama... (foto)

On je kazao da je priželjkivao da već u decembru budu prijevremeni parlamentarni izbori, ali da su, kako je rekao “uspjeli da izmanipulišu da parlament sebi ne skrati mandat”.

Ali sam potpuno siguran da smo blizu dana kada će parlament, vjerujem da će to biti brzo odmah nakon 23. oktobra, da će parlament sebi skratiti mandat nakon čega ću ja zakazati za 60 dana parlamentarne izbore pa ćemo imati parlamentarne izbore u januaru pa ćemo na njima dobiti novu odgovornu, kompetentnu i dobru Crne Gore posvećenu vladu– kazao je Milo Đukanović.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more