Vijesti

RAZLIČITI MOTIVI Srbijanaca i Švajcarca u DOHI: Provokacije na sve strane- Vlahović se hvatao za međunožje, Džaka psovao sve redom na maternjem jeziku… (foto, video)

Kako se i očekivalo, utakmica između Srbije i Švajcarske u okviru III kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru izazvala je mnogo tenzija na terenu između igrača ove dvije selekcije, a posebnu pažnju privukli su potezi Dušana Vlahovića i Granita Xhake…

DOHA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 03- XII- 01- 24… RAZLIČITI MOTIVI Srbijanaca i Švajcarca u DOHI: Provokacije na sve strane- Vlahović se hvatao za međunožje, Džaka psovao Srbijancima sve redom na maternjem jeziku… (foto, video)

Nakon što je Vlahović postigao pogodak za preokret Srbije i vodstvo od 2: 1, tokom slavlja se uhvatio za međunožje i kako pišu novinari koji su bili na stadionu, okrenuo se prema navijačima Srbije, vjerovatno zbog nedavne afere koja je uzdrmala ovu reprezentaciju i seksualnog skandala u kojem su “upleteni brojni reprezentativci i njihove supruge”…

Bio je to njegov odgovor na sve špekulacije, iako se u prvi mah činilo da je provocirao navijače Švajcarske, to na kraju nije bio slučaj.

Bonus video: Granit Xhaka vs Serbia 2/12/22 • World Cup 2022 • 1080i HD

U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3: 2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švajcarske i fudbalera Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.

I nakon toga, Xhaka je u jednom navratu ušao u sukob s igračima Srbije, ali na kraju se ipak sve smirilo i utakmica se privela kraju, a plasman u nokaut fazu osigurala je repreznetacija Švicarske koja će igrati protiv Portugala.

BONUS VIDEO: Granit Xhaka clashes with Serbian bench, Serbia 2-3 Switzerland World Cup Qatar 2022

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan premoren,…

11 sati ago

DEBAKL MILOJKA Spajića i njegove Vlade: Uuzalud se brukali i pokušavali da se opravdaju pred “srpskim svetom” i njegovim aparatčicima u Crnoj Gori… (foto, video)

Objavljen tekst Rezolucije o Srebenici, nijesu uvršteni amandmani Crne Gore... U Rezoluciji, međutim, nema amandmana koje…

11 sati ago

Najveći problem parlamentarne demokratije u Bijelom Polju su PETAR Smolović i ERNADA Suljević… (foto)

Jučerašnjim saopštenjem DPS- a i satelita, lokalna vlast u Bijelom Polju nije pokazala ništa drugo…

11 sati ago

DPS: Ko je upalio mrak u Zeti? (foto)

Opština Zeta ne slavi 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore jer vlast u Zeti duboko…

12 sati ago

ŠOK SNIMAK SA ISPITIVANJA ATENTATORA NA ROBERTA FICAŠOK: Otkrio policajcima, zašto je pucao, na slovačkog premijera… (foto, video)

Objavljena je snimka atentatora na slovačkog premijera Roberta Fica u kojem je rekao zašto je…

13 sati ago

MINISTRICA OBRAZOVANJA U KANTONU SARAJEVO PONIŽAVA UMJETNIKA, MAESTRA MEHMEDA BAJRAKTAREVIĆA… (foto)

Iako maestro MB ima 67 godina života i 42 godine staža Ministarstvo obrazovanja neće da…

14 sati ago

This website uses cookies.