IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAZLIČITI MOTIVI Srbijanaca i Švajcarca u DOHI: Provokacije na sve strane- Vlahović se hvatao za međunožje, Džaka psovao sve redom na maternjem jeziku… (foto, video)

Kako se i očekivalo, utakmica između Srbije i Švajcarske u okviru III kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru izazvala je mnogo tenzija na terenu između igrača ove dvije selekcije, a posebnu pažnju privukli su potezi Dušana Vlahovića i Granita Xhake…

DOHA: Svijet, Sport, vijesti, subota, 03- XII- 01- 24… RAZLIČITI MOTIVI Srbijanaca i Švajcarca u DOHI: Provokacije na sve strane- Vlahović se hvatao za međunožje, Džaka psovao Srbijancima sve redom na maternjem jeziku… (foto, video)

Nakon što je Vlahović postigao pogodak za preokret Srbije i vodstvo od 2: 1, tokom slavlja se uhvatio za međunožje i kako pišu novinari koji su bili na stadionu, okrenuo se prema navijačima Srbije, vjerovatno zbog nedavne afere koja je uzdrmala ovu reprezentaciju i seksualnog skandala u kojem su “upleteni brojni reprezentativci i njihove supruge”…

Bio je to njegov odgovor na sve špekulacije, iako se u prvi mah činilo da je provocirao navijače Švajcarske, to na kraju nije bio slučaj.

Čitaj još:   MILICA MANDIĆ: Donijela prvo zlato iz Tokija za Srbiju... (foto i video)

Bonus video: Granit Xhaka vs Serbia 2/12/22 • World Cup 2022 • 1080i HD

U drugom poluvremenu, pri vodstvu Švicarske od 3: 2 u 65. minuti, došlo je do sukoba između igrača Švajcarske i fudbalera Srbije koji su sjedili na klupi za rezervne igrače, a tom prilikom oni su vrijeđali Granita Xhaku koji im nije ostao dužan.

Naime, veznjak Arsenala okrenuo se prema igračima Srbije, a baš kao i Vlahović, uhvatio se za međunožje. Xhaka je, tom prilikom, na albanskom jeziku psovao Srbijancima, što ih je posebno isprovociralo.

I nakon toga, Xhaka je u jednom navratu ušao u sukob s igračima Srbije, ali na kraju se ipak sve smirilo i utakmica se privela kraju, a plasman u nokaut fazu osigurala je repreznetacija Švicarske koja će igrati protiv Portugala.

BONUS VIDEO: Granit Xhaka clashes with Serbian bench, Serbia 2-3 Switzerland World Cup Qatar 2022

Čitaj još:   HOROR: Šestorostruki ubica, počinio samoubistvo...(foto, video)

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more