IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJU KAZNIO SVETI VASILIJE OSTROŠKI: Piksi, ne možeš da tražiš blagoslov od sveca po kojem su se tvoji preci pišali!!! (foto)

Više od 100 godina, srpski okupatori simbolički su  ”sahranjivali”, ponižavali, vrijeđali i izrugivali se Svetom Vasiliju Ostroškom i Svetom Petru Cetinjskom, kao i sa crnogorskom kraljevskom i državnom Krunom. Zato se ne treba čuditi što je Sveti Vasilije Ostroški kaznio reprezentaciju Srbije, nakon što je licemjerni Stojković došao da primi blagoslov od crnogorskog sveca…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 04- XII- 11- 24… SRBIJU KAZNIO SVETI VASILIJE OSTROŠKI: Piksi, ne možeš da tražiš blagoslov od sveca po kojem su se tvoji preci pišali!!! (foto)

Očajna fudbalska reprezentacija Srbije ispala je u petak sa Svjetskog prvenstva nakon što je izgubila od Švajcarske. Iako su se izabranici pobožnog svetosavca Dragana Stojkovića Piksija ku*čili da u Kataru brane pravoslavlje, a bogomi i ”kosovski zavet cara Lazara”, srpski tim se, blago rečeno, obrukao jer je završio kao najgore plasirani u grupi, i jedan od najgorih na čitavom prvenstvu!

S obzirom da je Srbija poslala fudbalere da brane svetosavlje umjesto da igraju fudbal, može se zaključiti da im je vjera na veoma niskom nivou i da ih je njihov svetosavski bog odavno napustio. Ili je jednostavno umro.

Kamerunski duhovnik magijski razbio saradnika ruskih obavještajno-bezbjednosnih službi Prvoslava Perića

Osim očajne igre, fudbalska reprezentacija Srbije ostaće upamćena po gnusnom ponašanju van terena – seks skandalima, tučnjavi, fašističko-rasističkičkim ispadima, selektoru koji psuje protivničke igrače… Ukratko – Srbija je u Kataru pokazala čitavom svijetu na što se svodi svetosavska ”vera” koja je očigledno osramoćena dotakla dno!

S obzirom da ih je njihov svetosavski bog napuštio, ili je možda lipsao pod pritiskom prevelikih grijehova, nije ni čudo što je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, posjetio Crnu Goru uoči Svjetskog prvenstva. On se tada u okupiranoj crnogorskoj svetinji – manastiru Ostrog, poklonio moštima crnogorskog sveca – Svetog Vasilija Ostroškog. Piksi je tom prilikom od nekog popa-kolaboracioniste dobio navodni ”blagoslov”.

Čitaj još:   SEKS SKANDALA SA PENZIONEROM: Violetu, upoznao kod Plavog mosta...
Bruka za pravoslavlje: Džaba vam tri prsta kad vas je Bog napuštio!

Jasno je da taj blagoslov nije pomogao, već je samo razgnijevio Crnogorskog Boga i Svetog Vasilija Ostroškog, koji su prozreli licemjerje Stojkovića i njegove bludne, očajne i skandalozne reprezentacije koja, kao u zlatno tele, vjeruje u lažno pravoslavlje – odnosno svetosavlje!

Osim što su ispoljili zavidan nivo skandaloznog ponašanja, grijeh koji je Srbiju koštao ispadanja sa Svjetskog prvenstva je licemjerje. Jer licemjer i farisej Piksi i njegovi puleni se mole crnogorskom svecu Svetom Vasiliju, po kome su njihovi preci pišali!

Piksiju i reprezentaciji Srbije stigla poruka od Crnogorskog Boga dok je bio u Ostrogu

Podsjetimo, svetogrđe i skrnavljenje kulta i moštiju Svetog Vasilija Ostroškog zajedno sa Svetim Petrom Cetinjskim krajem 1918. godine činili su srpski okupatorski oficiri u Crnoj Gori, ideološki preci današnjih pobornika takozvane Srpske pravoslavne crkve, odnosno svetosavske sekte (SS), u koju se Piksi i njegovi fudbaleri kunu.

Prije više od 100 godina, srpski okupatori simbolički su  ”sahranjivali”, ponižavali, vrijeđali i izrugivali se Svetom Vasiliju Ostroškom i Svetom Petru Cetinjskom, kao i sa crnogorskom kraljevskom i državnom Krunom.

Sveti Vasilije Ostroški: Ne mogu se skrnaviti crnogorski sveci bez posljedica!

Ideološki preci Piksija i reprezentacije svetosavlja, srpski okupatorski oficiri, su 1918. obavili bogohulni obred „sahranjivanja” države Crne Gore i crnogorskih svetitelja – uključujući i Svetoga Vasilija Ostroškoga i Svetog Petra Cetinjskog. Nakon toga srbijanski oficiri su prepišali javno njihove navodne grobove!

Čitaj još:   Erdogan, prisustvo Turske u Zaljivu doprinosi miru i stabilnosti, smeta onima sa lošim namjerama... (foto)

Zato se ne treba čuditi što je Sveti Vasilije Ostroški kaznio reprezentaciju Srbije, nakon što je licemjerni Stojković došao da primi blagoslov od crnogorskog sveca, jer očigledno u svetosavskim ”crkvama” nije ostalo svetosti više nego li u prosječnoj javnoj kući.

Sve ovo nagovještava neslavni kraj čitave srpske države, i svetosavlja koje je očigledno izgubilo legitimitet i pred Bogom i pred narodom! (U.P.A.)

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more