IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru?

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 05- XII- 10- 24…  Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru… (foto)

Srpski despot se nameračio baš na Crnu Goru kao na najlakši i najbezazleniji plen u regionu, što u stvarnosti jeste, jer je tu našao domaću petu janičarsku kolonu i izvršioce naloga…

Piše: Milutin Cerović

DAKLE EVO- Zašto se trenutni srpski autokrata toliko ostrvio na Crnu Goru?

Pod jedan: Svaki autokrata i diktator teži da svoj teritorijalni posed uvećava.

Pod dva: Srpski tiranin je bio na vlasti u momentu kada mu se država teritorijalno smanjila, pa ga je to frustriralo i proganjalo.

Pod tri: Srpski despot se nameračio baš na Crnu Goru kao na najlakši i najbezazleniji plen u regionu, što u stvarnosti jeste, jer je tu našao domaću petu janičarsku kolonu i izvršioce naloga.

A koji bi zbog privilegija pristali da sve urade šta naručilac posla zatraži.

Pod četiri: Srpski okupacioni gaulajter želi da bude zapamćen kao vladar Srbije koji je teritorijalno proširio Srbiju, a ne koji je sa saradnicima dobrano suzio.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. mart 2024. godine

Pod pet: Taj jahač Srbije uzima kredite od Kine i Arapa da bi kupovao glasače na svakim izborima u Crnoj Gori. Iz nekog razloga neće za njega da glasaju iz ljubavi.

Pod šest: Srpski radikal oseća veliku grižu savesti što su zbog politike koju je zastupao proterani bukvalno svi Srbi iz bivših SFRJ republika.

Pod sedam: Nema na svetu extremnog nacionaliste kao što je ovaj srpski, a da ne sanja da vodi lično još par ratova u regionu.

Pod osam: Srpski tutumrak ima jedan veliki hendikep, ali ujedno i sreću, on se nije obreo u Haškom tribunalu samo zato što je kapacitet zatvora u Ševeningenu bio popunjen.

Pod devet: Ludi Milojko koji je uvežen u Srbiju onomad iz Bosne, neće se smiriti dok od Srbije i regiona ne napravi jedno veliko bure baruta.

Pod deset: Kažu da taj barut ima eksplozivnu moć samo kada je suv, zato treba spremiti vatrogasnu brigada da taj barut polije vodom, a uzgred da polije usijanu i glavu glavnog lika u ovom tekstu.

Čitaj još:   TATINA LJUBIMICA NE POŠTUJE MJERE: Inspekcija upala u restoran vlasništvo KĆERKE MILORADA DODIKA... (foto)

IZVOR aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more