IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO KONTRAVERZNI Piksi otkrio za koga je navijao u meču Hrvatska- Japan: Pa to je potpuno normalno… (foto, video)

Dragan Stojković Piksi pričao je prvi put za domaće prestavnice sedme sile nakon neuspjeha fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru…

STARA PAZOVA: Srbija, Sport, vijesti, utorak, 06- XII- 00- 24…  KONAČNO KONTRAVERZNI Piksi otkrio za koga je navijao u meču Hrvatska- Japan: Pa to je potpuno normalno… (foto, video)

Dragan Stojković Piksi je govorio o izborima u Fudbalskom savezu Srbije, planovima za budućnost „orlova“, ali je i otkrio za koga će navijati na meču Hrvatske i Japana u osmini finala Mundijala (5. decembar, 16 sati).

„Šta mislite? Pa naravno, to je potpuno normalno“, bio je kratak Piksi podrazumijevaći da će navijati za Japan u kome je proveo veliki dio svog života.

„Japan je prošao grupu bez igre. Njemci i Španci su imali loptu i izgubili. Velike sile poput Njemačke, Belgije, Urugvaja nisu prošli grupu, to nije sramota. Nije sramota izgubiti, sramota je igrati kabadahijski, ponašati se bahato. Nećemo da dozvolimo da se vrijeđaju oni koji su trčali, koji su se trudili. To je zdrava grupa, cilj je da se ode na Evropsko prvenstvo“, dodao je Piksi…

Čitaj još:   PREDSJEDNIK DRŽAVE MILO Đukanović čestitao Božić: "Potrebno više razumijevanja i saradnje" (foto)

BONUS VIDEO: Anketa u centru Zagreba: Za koga će danas navijati Hrvati, Srbiju ili Švajcarsku?

izbor Antena M.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more