IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“IMAO JE LICE ANĐELA, A MI SMO GA IZNEVJERILI”: Miloš više nikad neće zagrliti majku zbog 15.000 eura koje je nosio u torbi… (foto)

Nedugo nakon što je mladi poštar nestao pronađeno je vozilo kojim je raznosio penzije, a od silnog novca istražitelji su pronašli samo dva, tri eura.

Crna Gora potresena je stravičnom smrću Miloša Stamatovića čije je beživotno tijelo pronađeno u utorak na obali rijeke Morače.

Mladić star samo 25 godina bio je zaposlenik Pošte, a na dan smrti u svojoj je torbi nosio oko 15.000 eura, mahom penzija koje je trebao podijeliti starijim sugrađanima.

Nedugo nakon što je mladi poštar nestao pronađeno je vozilo kojim je raznosio penzije, a od silnog novca istražitelji su pronašli samo dva, tri eura.

“Ubice hodaju slobodno”

Kada su kasnije pronašli Miloševo tijelo, uočen je detalj koji ukazuje na potencijalno ubojstvo i nasilnu smrt. Mladićeve ruke bile su zavezane s prednje strane, no kako još nisu stigli rezultati obdukcije, ne može se sa stopostotnom sigurnošću reći da se radi o ubistvu.

Prijatelji i poznanici iz Danilovgrada teško se nose s gubitkom dragog Miloša.

“Iako daleko, želim s vama podijeliti svoje osjećaje. Gdje je nestalo sunce našeg neba? Zašto su ga zamračile ubojice koje ubijaju nevine ljude i njihove najmilije zavijaju u crno? 

Čitaj još:   OPASNOST ZA SVE NEVAKCINISANE: Delta varijanta je sad dominantan soj širom svijeta... (foto)

Te ubojice hodaju slobodno mojom i vašom Crnom Gorom, njihova sigurno nije! Gdje je nestalo sunce našeg neba? Ko ga je ukrao? Taj nevini pogled, iskreni osmijeh, nikada više neće vidjeti i zagrliti svoju majku, oca, sestre, pomaziti svog psa”, napisala je jedna korisnica Facebooka.

Kakvo smo to društvo postali?

Od njega se emotivnom porukom oprostila i Ljiljana.

Lice anđela. Neko je zbog novca kojeg je nosio drugima za bijednu poštarsku plaću, ubio ovog mladića. Zbog 15.000 eura koje je nosio u torbi izgubio je glavu. Imao je samo 25 godina. Ovo je Miloš Stamatović. Još je imao dječji nevini pogled u očima. A mi smo ga iznevjerili. Kakav je to narod ako je na ovo pristao? Kakvo smo to društvo postali”, zapitala se.

“U kamenu ništa ljudsko, u ljudima sve kameno”, poručio je Milan citirajući Ivu Andrića pa upitao gdje je narod…

Čitaj još:   Potresna ispovijest sina ubijene AMRE Kahrimanović: Toliko je imala života u sebi, za dva dana joj je rođendan, a spuštam je u grob... (foto, video)

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more