IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VREMENSKA PROGNOZA- NATPROSJEČNE TEMPERATURE: Uživajte u lijepom vremenu, nastavlja se sunčani period… (foto)

Danas će biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle ili niskih oblaka. Vjetar slab južno smjera…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 03: 01- 2023, 10: 54… VREMENSKA PROGNOZA- NATPROSJEČNE TEMPERATURE: Uživajte u lijepom vremenu, nastavlja se sunčani period… (foto)

Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima u nižim dijelovima grada magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna temperatura oko 12 celzija.

utorak, 03.01.2023. godine
Uz povoljne biometeorološke prilike većina ljudi će se osjećati bolje. Tokom jutarnjih sati će biti svježe, sa mogućim zadržavanjem magle po kotlinama, stoga bi hronični bolesnici trebali reducirati kretanje u ovom periodu. Sa odmicanjem dana će doći do porasta temperatura i biće ugodnije.

srijeda, 04.01.2023. godine
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna, pri tome će najugodnije biti na jugu. Nešto izraženija naoblaka u unutrašnjosti zemlje, mogla bi kod osjetljivijih osoba uzrokovati lošije raspoloženje, dok bi u gradskim sredinama hronični bolesnici trebali biti oprezniji zbog povećanih koncentracija štetnih materija. Preporučljivo je da, po mogućnosti, dan provedete izvan gradskih srednina.

Čitaj još:   MUK U STUDIJU: Voditeljka dobija jezive prijetnje zbog Dalile i Dejana... (foto i video)

Četvrtak će također biti pretežno sunčan. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne magla. Poslije podne u većem dijelu Bosne porast oblačnosti. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 11, a najviša dnevna od 11 do 16, na jugu do 19 stepeni.

U petak se očekuje pretežno oblačno jutro, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 17 stepeni.

Za suboru je prognozirano umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 15 stepeni.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more