IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Sve sluga do sluge, sve izdajnik do izdajnika… (foto)

Raportiranje čelnih ljudi nekoliko crnogorskih opština pred vlastima druge države, u Skupštini Srbije, i skrnavljenje himne ispred Hrama u Podgorici, javnost je ocijenjla podaničkim i skandaloznim, i traži reakciju državnih organa…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 01- 2023, 09: 24… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Sve sluga do sluge, sve izdajnik do izdajnika… (foto)

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković za CdM, komentarišući ova dešavanja, kaže da je dotaknuto dno, blato, talog.

“Mada, ovo nije prvi put da svjedočimo žalosnim i sramnim slikama onih koji u ulozi kmetova i sluga sa kokardama na glavi služe vazalima, feudalcima i tuđoj Državi, dovodeći svoju u podanički odnos”, navodi ona.

Ali, kako ih naziva, ove političke kukavice su to naučile od svojih lidera, kako se ljube skuti neprijatelja Crne Gore.

“Još je jadnija URA koja se toboš ograđuje, a poltroniše DF- u i špija svoju Državu zvaničnicima druge Države. Jadan je Kovačević i njegova skandalozna izjava u kojoj su elementi za posmatranje i medicinsku analizu onih koji su za to specijalizivani” , navela je.

DRAGINJA Vuksanović Stanković se osvrnula i na dešavanja ispred Hrama.

Čitaj još:   Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ: Sve miriše na DEVEDESETE, a RS nikada neće biti država... (foto, video)

“Tek da ne pominjemo što se dešavalo sa himnom ispred hrama u Podgoricu, u tragičnoj izvedbi Danice Crnogorčević. Sve sluga, do sluge, sve izdajnik do izdajnika”, ističe ona.

Vuksanović Stanković kaže da treba vidjeti koliko ćemo čekati reakciju tužilaštva.

“Valjda prepoznaju elemente krivičnih djela u postupanju ovih ekskurzanata prema Beogradu, i ove g-đe Crnogorčević koja krši Ustav i zakone i vrijeđa identitet Crne Gore. Nego da se razumijemo, ni Vučić ni Dodik ni Putin, ne bi imali šanse u svojiim prosrpskim i proruskim pokutikama da mi u Crnoj Gori nemamo one za koje Sula Radov reče sljedeće:

Pitali Sulu Radovog, ko je loš čo’ek?
Sula odgovori: Onaj koji pored svog ognjišta ide na tuđe!
A ko je gori od njega?
Sula odgovori: Onaj koji pored suog ognjišta ide da se na tuđe grije!
A ko je najgori, pitaju Sulu?
Onaj što sa tuđeg ognjišta na svoje laje!”, navela je DRAGINJA Vuksanović Stanković…

izvor Kolektiv.me

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: PODNIJELA OSTAVKU i na funkciju poslanice u Skupštini Crne Gore… (foto)

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković podnijela je ostavku na tu funkciju. PODGORICA: Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Crna Gora je ugrožena, to se mora javno reći... (foto)