IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME DANAS: Snijeg, na jugu kiša, za vikend i početkom naredne sedmice očekuje se i… (foto)

Danas oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. Na jugu zemlje slaba kiša…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 20: 01- 2023, 09: 24… VRIJEME DANAS: Snijeg, na jugu kiša, za vikend i početkom naredne sedmice očekuje se i… (foto)

Prijepodne padavine se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima, a tokom dana i u ostalim dijelovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Temperatura zraka većinom između minus dva i četiri, na jugu zemlje od pet do devet stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa susnježicom. Jutarnja temperatura nula, a najviša dnevna temperatura oko šest stepeni Celzijusa.

Tmurno vrijeme, uz padavine i niže temperature u odnosu na protekli dan, nepovoljno će djelovati na većinu populacije. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji i ne izlagati se pretjeranim aktivnostima.

Usljed porasta sadržaja vlage u zraku i preovladavajućeg sjevernog strujanja, osjećaj hladnoće bit će izraženiji.

petak, 20.01.2023. godine
Tmurno vrijeme, uz padavine i niže temperature u odnosu na protekli dan, nepovoljno će djelovati na većinu populacije. Hronični bolesnici trebaju biti oprezniji i ne izlagati se pretjeranim aktivnostima. Usljed porasta sadržaja vlage u zraku i preovladavajućeg sjevernog strujanja, osjet hladnoće biće izraženiji. Učesnicima u saobraćaju sugerišemo oprezniju vožnju

Čitaj još:   VIC DANA Kauboj jaše prerijom i naiđe na Indijanca...

U subotu, prvog dana vikenda, pretežno oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu zemlje kiša. Očekuje se i povećanje snježnog pokrivača. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan, na jugu zemlje do pet, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus dva i tri, na jugu zemlje do osam stepeni Celzijusa.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme sa snijegom, a u Hercegovini sa kišom.

Jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan, na jugu zemlje do pet, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus dva i tri, na jugu zemlje do osam stepeni Celzijusa.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme sa snijegom, a u Hercegovini sa kišom. Očekuje se i povećanje snježnog pokrivača.

Jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan, na jugu zemlje do pet, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus jedan i pet, na jugu zemlje do osam stepeni Celzijusa.

Čitaj još:   VUČIĆ O NOVOM PAZARU: NEDOSTAJE LJEKARA A O POLITIČARIMA NE ŽELIM DA GOVORIM

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more