IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Pronađeno tijelo RAMIZA Rožajca KOJI SE UTOPIO U TRNAVICI… (foto, video)

Pronađeno je tijelo Novopazarca Ramiza Rožajca za kojim se tragalo od prošlog četvrtka.

Danas je pronađeno tijelo Ramiza Rožajca koji se utopio u rijeci Trnavici. Za njim se svakodnevno tragalo od prošlog četvrtka.

Tijelo Rožajca pronađeno je kod reciklažnog centra, u blizini hotela Oxa, nekoliko kilometara nizvodno od mjesta na kojem je upao u rijeku. Podsjetimo, u petak je u naselju

Postenje pronađeno tijelo Safeta Zekića koji je također upao u Trnavicu nakon što je pokušao da uhvati Rožajca koji je prvi upao u nabujalu reku.

Do nesreće je došlo kada su Zekić i Rožajac upali u Trnavicu dok su stavljali vreće sa pijeskom kako bi svoje domove spasili od nabujale rijeke.

Njegovo tijelo pronađeno je kod reciklažnog centra. Podsjetimo, jutros su u potragu krenuli pripadnici svih službi, vojska, policija i dobrovoljaci uzeli su učešće u akciji portage.

Čitaj još:   SVJETSKA ZAPLENA U SKOPLJU: Osoba sa srpskim pasošem, uhvaćena sa plemenitim metalom od 2,3 MILIONA €... (foto)

Na terenu su bili i ronioci koji su pretraživali riječno korito. Do nesreće je došlo u prošli četvrtak kada je unesrećeni muškarac stavljao vreće sa pjeskom uz rijeku Trnavicu kako bi spasio da nabujala rijeka poplavi kuću.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more