IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUKLA ŽENU U DOMU ZA STARE PA ZBRISALA U NJEMAČKU?!

Advokat Mešari Seljimaj rekao je da je Aurona Peljaj, koja je osumnjičena da je fizički napala 70-godišnju Minire Nuru u domu za stare u Peći, možda pobegla u Nemačku, prenosi Koha.

Seljimaj, koji je advokat porodice starije žene koja je bila fizički maltretirana u domu za stare, naglasio je da tužilaštvo još nije podiglo optužnicu protiv nje.

“Prema informacijama koje imam, Aurona Peljaj je možda pobegla u Nemačku. To se priča ovih poslednjih dana. Tužilaštvo još nije završilo istrage.

Tužilaštvo još nije podiglo optužnicu sudu i sud još nije imao priliku da pozove Peljaj. On mora da se pojavi uz poziv, a ako se ne pojavi preduzimaju se mere za raspisivanje poternice”, rekao je on za Juronjuz Albanija.

Vrhovni sud Kosova odlučio je da ukine pritvor za tri medicinske sestre uhapšene u vezi sa fizičkim napadom na stariju ženu, u staračkom domu u Peći, početkom novembra prošle godine.

Čitaj još:   Supruga ZDRAVKA Čolića ISKASAPLJENA: Napadač NOŽEM uništio njeno lice, JEZIV prizor... (foto)

U odluci Vrhovnog suda, piše Koha, navodi se da se okrivljenima ukida pritvor i da su pušteni da se brane na slobodi.

izvor. Kurir.rs/Kosovo online

Zašto je odluka o hapšenju PUTINA toliko pogodila VUČIĆA: Umalo se srušio i da li će uslijedi sankcije Rusiji iz BEOGRADA? (foto, video)

Politički vrh, zbog svoje radikalske i kvazi socijalisticke ideologije, živi Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović: Oporavak i privilegije nekih, na Specijalnoj sesiji UN- a... (foto i video)