IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA- Pucnjava u bašti restorana: Sa više hitaca iz pištolja ranjen Marjan Jovović, policija traga za počiniocem… (foto)

Iz policije je CdM- u saopšteno da je u bašti ugostiteljskog objekta došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je Jovović zadobio više povreda u predjelu ekstremiteta…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 30: 01- 2023, 15: 24… PODGORICA- Pucnjava u bašti restorana: Sa više hitaca iz pištolja ranjen Marjan Jovović, policija traga za počiniocem… (foto)

Prema informacijama iz Uprave policije, Jovović je zadobio više prostrelnih rana i transportovan je u urgentni blok Kliničkog centra…

Pucnjava u bašti podgoričkog restorana: Sa više hitaca iz pištolja ranjen Marjan Jovović, policija traga za počiniocem…

Četrdesetjednogodišnji Marjan Jovović ranjen je u pucnjavi koja se danas oko 11.10 časova dogodila u bašti restorana Vuk u Dalmatinskoj ulici u Podgorici, saopšteno je CdM-u iz policije.

Iz policije je CdM-u saopšteno da je u bašti ugostiteljskog objekta došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je Jovović zadobio više povreda u predjelu ekstremiteta.

Čitaj još:   CRNA GORA NA KLACKALICI, JOŠ JEDNA PARTIJA ODBILA ULAZAK U VLADU!

On je prevezen u urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Službenici Uprave policije vrše uviđaj na licu mjesta kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Preduzimaju se dalje mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva na identifikaciji počionioca ovog djela”, navode iz policije.

Marjan Jovović je 2010. godine hapšen u Beogradu u akciji srbijanskog Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da je organizovao šverc skanka iz Crne Gore u tu državu i u Bosnu i Hercegovinu. (Slađana Đukanović)

izvor CdM.me

ONUR Babaić: MVP pokušava uskratiti pravo glasa dijaspori… (foto)

ONUR Babaić je kazao da će crnogorska dijaspora na izborima Read more

PODGORICA- Skandal koji nije viđen u CRNOJ GORI: Pod GORICOM navijači Srbije raširili transparent za agresorskim simbolom “Z” pa zapalili zastavu NATO- a… (foto, video)

Tokom drugog poluvremena pod Goricom. Slika nereda sa utakmice Srbija-Albanija Read more

Čitaj još:   NASTAVAK OBRAČUNA ŠKALJARACA I KAVČANA: Pretučen član jednog klana, nisu htjeli da ga ubiju ZBOG VAŽNE PORUKE...