IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić, odgovorio Medojeviću i najavio tužbe, NE DEMANTUJE navode o prebivalištu… (foto)

”Potrošeni Medojević koji nema šta da izgubi koristi se kao sredstvo za diskreditaciju. Međutim i ovaj pokušaj će se završiti, kao i svaki do sada. Tužbe uskoro kreću”, poručio je Spajić na Twitteru

Nekretninu u inostranstvu koju pominje lider DF-a sam kupio 2018. a prodao 2020. godine – i uredno prijavio taj priliv na svoj bankarski račun (kao što sam i rekao na RTCG emisiji prije 2 dana).

Tužbe uskoro kreću. Katastar u Srbiji kupovinu je zabilježio dvije godine kasnije 29.12.2022 godine, što Nebojša Medojević koristi kao povod za nastavak opsesivno prljave kampanje”, napisao je lider Pokreta Evropa sad i predsjednički kandidat Milojko Spajić na Facebook-u odgovarajući na optužbe Medojevića koji tvrdi da lider PES- a  ima stan u ”Beogradu na vodi”.

Spajić kaže da odgovorno tvrdi da ne posjeduje druge nekretnine u zemlji ili inostranstvu.

Čitaj još:   REGIJA U ŠOKU; NEVJEROVATNE IZJAVE MEDOJEVIĆA: "“Bajdenove komunjare pokušale državni udar, uhvaćeni su na djelu”

Zbog navoda koje iznosi, Spajić je najavio tužbe protiv Medojevića.

Spajić tvrdi da strah od predsjedničke kandidature je dosegao vrhunac.

”Potrošeni Medojević koji nema šta da izgubi koristi se kao sredstvo za diskreditaciju. Međutim i ovaj pokušaj će se završiti, kao i svaki do sada. Tužbe uskoro kreću”, poručio je Spajić na Twitteru.

izvor: aktuelno.me

NEBOJŠA Medojević: Glas za MILOJKA Spajića i “Evropu Sad 2”, to je glas za narko- kartele i švercere cigareta… (foto)

Glas za Evropu Sad i Spajića je glas za narko Read more

Čitaj još:   DAMIR Šehović: DRITAN Abazović nema šta da traži na samitu Otvoreni Balkan, nije mu to trka Formule 1 da bi išao da ispuni “dječački san” (foto, video)
Istorija će DRITANA Abazovića upamtiti kao lažova, prevaranta, lopova i švercera…

Demokratski front je javnosti prepoznata kao politička grupacija koja ima Read more