IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSNA ODAHNULA: Pronađena djevojčica (14) koja je nestala na širem području Bistričke Rike… (foto)

Djevojčica E.R. (14) koja je u ponedjeljak nestala na širem području Bistričke Rike u opštini Gornji Vakuf-pronađena je sinoć…

GORNJI VAKUF: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22: 02-2023, 09: 24… BOSNA ODAHNULA: Pronađena djevojčica (14) koja je nestala na širem području Bistričke Rike… (foto)

“Djevojčica je pronađena. Za sada izgleda da je sve u redu”, rekli su iz GSS- a Gornji Vakuf.

Nestanak djevojčice prijavljen je jučer. Ona je otišla u školu i nije se vratila kući. U potragu je bilo uključeno više policijskih timova, Jedinica za specijalističku podršku, uniformirana policija, kriminalistička policija, GSS, pripadnici Civilne zaštite te mnogi građani…

“Pretraga koja je trajala jučer od 15.00 sati za djevojčicom večeras je uspješno okončana oko 22.30 sati gdje je pronađena na lokalitetu Laništa živa i zdrava”, potvrdili su na društvenim mrežama Gorska služba spašavanja Gornji Vakuf/Uskoplje.

Čitaj još:   MOSTAR: Otkazana pozivnica Stanivukoviću za skokove sa Starog Mosta... (foto)

Oni su se zahvalili GSS Jablanica, GSS Prozor Rama,GSS Travnik, GSS Bugojno, GSS Novi Travnik, kao i svim  građanima, lovcima, policiji, civilnoj zaštiti, koji vršili pretragu.

Nestanak djevojčice prijavljen je jučer. Ona je otišla u školu i nije se vratila kući. U potragu je bilo uključeno više policijskih timova, Jedinica za specijalističku podršku, uniformirana policija, Kriminalistička policija, GSS, pripadnici Civilne zaštite te mnogi građani. 

izvor iBalkan.net/ agencije