IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ULCINJ: Uhapšeni policajci OSUMNJIČENI za maltretiranje stranog državljanina… (foto, video)

Policijski službenici D.Š. i N.B., koji se sumnjiče da su 15. januara na graničnom prelazu Sukobin – Murićani maltretirali državljanina Albanije, uhapšeni su, potvrđeno je nezvanično Portalu Analitika iz policije.

Oni su uhapšeni po nalogu Tužilaštva iz Ulcinja. Uhapšeni policajci osumnjičeni za maltretiranje državljanina Albanije na graničnom prelazu Sukobin…

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su danas po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju lišili slobode dva službenika Uprave policije zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje.

Policijski službenici su, kako se sumnja, navedeno krivično djelo izvršili 15. januara 2023. godine na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, tako što su prilikom primijene službenih ovlašćenja prema stranim državljanima, upotrijebili prekomjernu silu”, saopšteno je iz Uprave policije. 

Čitaj još:   OVOG JUTRA NAŠ SAVJET OD DERMATOLOGA: Koliko često treba prati kosu, ovo je prava istina... (foto, video)

Oni će, kako je saopšteno, biti uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom državnom tužiocu na dalje postupanje.

Podsjećamo, riječ je o video zapisu na kojem se vidi policijski službenik Sektora granične policije kako upotrebljava fizičku silu prema državljaninu Albanije.

BONUS VIDEO: Racija u Ulcinju: Policajci priznali torturu

izvor: analitika.me, http://ibalkan.net

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   Dr. ABAZ Dizdarević: Pozivamo MILOJKA Spajića, da javno saopšti sa čim se ne slaže u Rezolucije UN- a o genocidu u Srebrenici... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more