IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se doktor o stanju roditelja- OTAC STRADALE DJECE ŽIVOTNO UGROŽEN… (foto/ video)

Roditelji su prevezeni u bolnicu sa teškim opekotinama. Otac ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na više od 50 posto tijela, dok je majka zadobila opekotine drugog i trećeg stepena.

Četvoro djece, starosti od šest mjeseci do pet godina, stradalo je u požaru u Novom Pazaru. Otac je zadobio opekotine na 50 posto tijela i transportovan je za KCS, dok je majka zadržana u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Požar se dogodio jutros oko 7.00 sati u stambenoj zgradi u Ulici Kej 12. srpske brigade u Novom Pazaru.

Iz MUP-a je saopćeno da su vatrogasci odmah po dobijanju dojave krenuli i stigli za samo nekoliko minuta, zatekli su požar koji je već bio u razbuktaloj fazi.

U saopćenju se navodi da su prilikom ulaska u prostorije koje su bile pod požarom, zatečena četiri djeteta koja su najverovatnije stradala od gušenja ugljen-monoksidom, dok su otac i majka povređeni u susjednoj prostoriji. Požar je brzo lokalizovan, potom i ugašen, a istraga će utvrditi uzroke požara i gušenja djece.

Čitaj još:   TELEGRAM Vladi: DRITANE, prihvati svako ko slobodno misli, i građanski orjentisani je Crnogorac– PROFESIONALAC je... (foto)

“Iako su vatrogasci-spasioci veoma brzo reagovali i stigli na lice mjesta, čini se da je požar izbio mnogo ranije od same dojave, imajući u vidu požar koji je zatečen u razbuktaloj fazi”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Roditelji su prevezeni u bolnicu sa teškim opekotinama. Otac ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na više od 50 posto tijela, dok je majka zadobila opekotine drugog i trećeg stepena.

Amra A., majka djece (32) ima opekotine prvog i drugog stepena, sa procentom zahvaćenih površina od 9 do 18 odsto. To su opekotine uglavnom na šakama, te ona nije životno ugrožena i stabilna je.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more