IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU NOVE DETALJE o AZRI Šabanović umiješanoj u ubistvo Eskobara: Šema po kojoj je radila… (foto)

Azra Šabanović. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Azra Šabanović koja je po međunarodnoj potjernici lišena slobode u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Srbiji.

Prema saznanjima Telegrafa, ona će biti izručena Srbiji.

“U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala ‘Golf’ i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su likvidirali Radoševića.

Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je lišena slobode u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji”, kaže izvor Telegrafa.

Čitaj još:   M PORTALU I UREDNICI upućene prijetnje: „VISIĆEŠ NA BANDERI ZA PRIMJER“

Inače, Azra i Marko su bili u vezi, dok je slobode lišena maloljetnica bila u vezi sa jednim od slobode lišenih koji su likvidirali Radoševića.

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Inače, za Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

“Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u posljednja 24 sata primjećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj “122” ili se obrate najbližoj policijskoj stanici”,naveli su iz MUP-a RS.

izvor: SB

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more