IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJANSKI MEDIJI OTKRIVAJU NOVE DETALJE o AZRI Šabanović umiješanoj u ubistvo Eskobara: Šema po kojoj je radila… (foto)

Azra Šabanović. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Azra Šabanović koja je po međunarodnoj potjernici lišena slobode u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Srbiji.

Prema saznanjima Telegrafa, ona će biti izručena Srbiji.

“U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala ‘Golf’ i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su likvidirali Radoševića.

Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je lišena slobode u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji”, kaže izvor Telegrafa.

Inače, Azra i Marko su bili u vezi, dok je slobode lišena maloljetnica bila u vezi sa jednim od slobode lišenih koji su likvidirali Radoševića.

Čitaj još:   Bravo, Džeko ispunio želju dječaku Hakiji, heroju iz Srebrenice... (foto)

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Inače, za Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

“Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u posljednja 24 sata primjećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj “122” ili se obrate najbližoj policijskoj stanici”,naveli su iz MUP-a RS.

izvor: SB

Advokat AZRE Šabanović OSUMNJIČENE ZA SAUČESNIŠTVO U UBISTVU ESKOBARA: Ona nema veze sa zločinom, nije se krila kad je uhapšena! (foto)

Studentkinja Azra Šabanović (21) iz Sarajeva, koja je u utorak Read more

Čitaj još:   EPILOG VANDALIZMA U VLASENICI: Uhapšena osoba srpske nacionalnosti, policija preuzima daljnje mjere i radnje... (foto)