IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Poslaćemo u političku istoriju one koji još sanjaju mračne snove iz prošlosti… (foto, video)

Učvršćivati prijateljstvo između Crne Gore i Bosne i Hercegovine njena je, kako je istakla, politička i moralna obaveza…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 15: 03-2023, 19: 24… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Poslaćemo u političku istoriju one koji još sanjaju mračne snove iz prošlosti… (foto, video)

Predsjednička kandidatkinja SDP-a, koja boravi u posjeti Sarajevu, poručila je da ta partija nema problema sa prošlošću.

Ja ću poći i na Belveder i đe god se bude branila Crna Gora srcem. Ja niti sam radila za interese Beograda niti sam stavljala Crnu Goru u džep…

“Dokazali smo da nemamo problem sa prošlošću jer smo prihvatili činjenice. Poslaćemo u političku istoriju one koji još uvijek sanjaju mračne snove prošlosti”, navela je ona.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Postoji volja da se završe pitanja imenovanja u pravosuđu... (foto)

Belveder Od 1936. do 2021.! Čitav jedan krug. Sve ponovo. Kako tada, tako danas. USTAJEMO, da bi postojali, da opstanemo, da nas ima. Krvavi teror 1936. probudio je Crnogorce i Crnogorke. Krvavi teror 2021. ujedinio je Crnogorce i Crnogorke. Postojati, nama je SUĐENO!

BONUS VIDEO: Draginja Vuksanović- Stanković u posjeti BiH: Potvrđeni dobrosusjedski odnosi BiH i Crne Gore…

Čitaj još:   TURCI ĆE JEDNIM POTEZOM OGADITI CIGARETE PUŠAČIMA: Evo kako izgleda novo pakovanje!

izvor Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more